Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

James Gunn natočí nového Supermana


ikona
do_Od
DCfilmJames GunnrebootSuperman: Legacy
Chystaný Superman má oficiálně už i režiséra. 

Je to pták? Je to letadlo? Ne, je to James Gunn režírující nového Supermana! Ano, už je to oficiální, poté, co se Gunn a Peter Safran stali novými šéfy DC Studios a koncem ledna odhalili své počáteční plány na celkový reboot DC univerza s tím, že první kapitolu odpálí nový Superman, jehož právě Gunn píše, přišlo nyní potvrzení, že se po dlouhém zvažování režisér Strážců Galaxie a Sebevražedného oddílu rozhodl film i natočit.

Příliš detailů kolem Superman: Legacy v tuto chvíli nemáme, víme jen to, že Gunna na projektu nejvíc zaujala komplexnost Clarkova původu, jeho aristokratických kořenů na Kryptonu, i dospívání na farmě u Kentových. Ačkoliv se tedy snímek bude do velké míry zabývat právě tím, co Supermana utvářelo, nebude se jednat o origin jako takový. A ano, hlavní postavu neztvární Henry Cavill, nýbrž někdo nový a mladší. Posledním favoritem byl údajně Jacob Elordi ze seriálové Euforie.

Film každopádně do kin dorazí 11. července 2025, což je shodou okolností datum narozenin Jamesova otce – jedná se však jen o dojemnou shodu náhod. Jen pro připomenutí, první kapitola začínajícího univerza nese název Gods and Monster, tedy bohové a monstra, a vedle Supermana nás čekají i nový Batman (s Robinem), Supergirl, Swamp Thing, Booster Gold, Lanterns nebo trochu výstřední The Authority. Těšíte se?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace