Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Quentin Tarantino si vybral svůj poslední film


ikona
Mr. Hlad
quentin tarantinothe movie critic
Začne Quentin Tarantino ještě letos točit svůj poslední film?  

Quentin Tarantino kdysi řekl, že má v plánu režírovat jen a pouze deset filmů. A devět už do světa poslal. Naposledy to bylo vynikající Tenkrát v Hollywoodu a od té doby se čeká, co si vybere jako svou velkou rozlučku. Ta snad nebude definitivní, Tarantino by si svoje rozhodnutí samozřejmě mohl rozmyslet, případně se jen vykašlat na režii a věnovat se psaní scénářů a produkci, ale na tohle rozhodování má ještě dost času. Každopádně po všech více či méně bizarních teoriích, jako třeba teorie, že se ujme nového Star Treku, to teď se zdá, že si svůj poslední projekt vybral. 

Zatím to sice není oficiální, ale vypadá to, že Tarantino by mohl režírovat snímek s názvem The Movie Critic a že kamery by se mohly rozjet už na podzim. Děj by se měl odehrávat v sedmdesátých letech a točit by se měl kolem filmové kritičky z Los Angeles. Dokonce se teoretizuje, že by mohlo jít o „tarantinovskou verzi“ Pauline Kael, skutečné kritičky, kterou Tarantino velmi respektoval a její názory ho zásadně ovlivnily. 

Na oficiální potvrzení nebo vyvrácení si ale ještě budeme muset chvíli počkat. A to vyvrácení by skutečně mohlo být ve hře. Tarantino je co se svých projektů týče dost tajnůstkářský, minimálně když s nimi začíná. A když se takhle provalilo, že chystá Osm hrozných, málem celé natáčení odpískal a z filmu chtěl udělat knížku. Snad se brzy dozvíme víc. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace