Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #708 o medvědovi na koksu a Creedovi


ikona
Mr. Hlad
cocaine bearcreedjamie lee curtisthe last of usthe roomvíkendový výplach
Jak to bylo s medvědem na koksu? Jaký komiks napsala Jamie Lee Curtis? A kdo se porval na Creedovi?  

Skoro jarní výplach

Projekt týdne
Boba Odenkirka máme rádi. Byl boží v Perníkovém tátovi, byl ještě víc boží v Nikdo a teď se rozhodl, že si zahraje v tak divném projektu, že to jiné než boží být nemůže. Objeví se totiž v odobitém „greenscreen“ remaku jednoho z nejhorších filmů všech dob The Room

Kraťas týdne
Peter Pavlík alias Pepo, na kterého často můžete narazit v diskusích na MovieZone, je střihač a režisér. Pracoval na Králích videa, natočil povedenou Ouci, která spoustě lidí pořádně hnula žlučí, a teď posílá do světa pětiminutové ZLOvensko o lidech, kteří i tváří v tvář speciální třídenní operaci fandí Putinovi. A je jich víc, než by se vám možná líbilo. Není to hezká podívaná, když to člověk vidí takhle pohromadě. 

Souboj týdne
Den nezávislosti vs. Armageddon. Oba jsou špičkou mezi hollywoodskými blockbustery devadesátých let, oba jsou plné hvězd a v obou to s lidstvem vypadá alespoň ze začátku dost blbě. Ale vybrat, který film je lepší, se úplně neodvážíme. Naštěstí to za nás řešil někdo jiný. 

Rvačka týdne
Creed III je hit, na který se chodí. Ale občas je to evidentně o hubu, jako například ve Francii, kde si dva diváci rozhodli při závěrečných titulcích něco si vyříkat. Že by staré dobré kopání do sedačky

Theme song týdne
Každý úspěšný seriál musí mít chytlavý theme song. Něco, co vám bude znít v hlavě i dlouho po tom, co vypnete televizi a půjdete vyklízet myčku nebo plnit pračku. A The Last of Us ho rozhodně má. I když ho hrají jen dva muzikanti s kytarou a cellem. 

Medvěd týdne
Medvěd na koksu od Elizabeth Banks vychází ze skutečné události. V realitě to tedy nakonec nebyla taková divočina jako v kině, ale medvěd s frňákem plným kokainu skuktečně existoval. Jak to s ním bylo, zjistíte tady. 

Herec týdne
Robert Blake měl ksicht na zloduchy. A evidentně nejen ksicht, i přes dlouholetou hereckou kariéru, kdy se objevil třeba v Lynchově Lost Highway, adaptaci Capoteho Chladnokrevně nebo v akčním Vlaku plném peněz, se totiž proslavil nejvíc tím, byl podezřelý z toho, že si objednal vraždu vlastní ženy. Bylo mu 89 let. 

Komiks týdne
Jamie Lee Curtis herectví nestačí. Spolu s Russellem Goldmanem se totiž rozhodla začít psát komiksy a její Mother Nature se blíží. Takže je potřeba představit ho trailerem. Příběh se bude točit okolo mladé ekologické aktivistky, která objeví hodně ošklivé tajemství mocné ropné společnosti. A bytost, která je ochotná kvůli ochraně přírody dělat občas dost ošklivé věci. 

RIP týdne
Ve věku 87 let zemřel Chaim Topol. Jeho jméno možná neznáte, ale za ve filmovém světě zanechal nesmazatelnou stopu, především díky muzikálové klasice Šumař na střeše a jako padouch z bondovky Jen pro tvé oči, který vlastně možná úplně padouch není. Podle mnohých šlo také o prvního rodáka z Izraele, který se stal hollywoodskou hvězdou. 

Duel týdne
V minulém výplachu jsme chtěli vědět, jaký boxerský film krom sérií Rocky a Creed je podle vás nejlepší. Typů bylo hodně. Zuřící býk, Někdo tam nahoře mě má rád, Těžká váha, Million Dollar Baby a spousta dalších. Pro inspiraci si klikněte

Tentokrát by nás zajímalo, který díl ze série Vřískot krom legendární jedničky máte nejradši a proč. Název napište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (9)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace