Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hvězda Wednesday míří do dvojky Beetlejuice


ikona
Spooner
Beetlejuicejenna ortegamichael keatontim burtonwednesday
Burton bude chtít být zase jednou strašidelný i vtipný. A bude přitom spoléhat na prověřené tváře.  

Tim Burton si u mnohých fanoušků před pár měsíci napravil reputaci seriálovou hitovkou Wednesday ze světa Addamsovy rodiny. Pořád ale platí, že jeho celovečerní forma je už minimálně dekádu slabší a jen marně čekáme na jeho další kultovní pecku. A jelikož chce slavný režisér toto prokletí evidentně za každou cenu přerušit, vrací se ke svým úplným kořenům. Beetlejuice patřil mezi jeho první velké hity, jež nám navíc ukázal řadu jeho typických prvků včetně bizarních postaviček a strašidelného feelingu, a řadí se právem mezi osmedesátkové klasiky. O pokračování se pak mluví už řadu let, vždy však tyto spekulace skončily na mrtvém bodě. Jenže nyní máme k sequelu až nečekaně blízko a natáčení by mohlo začít už letos v květnu. Známý režijní podivín se už tak začíná poohlížet po obsazení. A neohlíží se nějak daleko.

Kolem druhého Beetlejuice totiž údajně velmi aktivně krouží jedna z mediálně nejpropíranějších hereček současnosti, talentovaná Jenna Ortega, která všechny dokonale okouzlila právě coby seriálová Wednesday a s Burtonem si dle všeho dokonale sedla. A jelikož jde o herečku, která typově skvěle sedí k jeho režijnímu stylu, jejich spolupráce bude pokračovat i na celovečerní úrovni. Ortega by si pak měla údajně zahrát dceru Lydie Deetz, kterou v originále ztvárnila Winona Ryder. Zda se dočkáme i této populární herečky, zatím není jisté, stoprocentně se ovšem vrátí Michael Keaton coby titulní „bio-exorcista“, jenž dokáže dělat svými divočinami lidem ze života peklo. Nechme se překvapit, zda se Burtonovi tato sázka na nostalgii opravdu vyplatí. A jestli dokáže Jenna Ortega správně využít své aktuální popularity.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace