Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Warneři připravují nového Pána prstenů!


ikona
imf
j.r.r. tolkienlord of the ringslotrpán prstenůpeter jacksonwarner bros.
Další návrat do Středozemě 

Vlažné kvartální výsledky Warner Bros. Discovery pravděpodobně zajímaly jen pár cifršpionů, ale kdo je zkušený, ten ví, že čím slabší čísla publikujete, tím víc toho musíte na závěr projevu naslibovat. A tady se David Zaslav hodně snažil, protože kromě prý rozjetých vyjednávání s J.K. Rowling o dalších, nejen videoherních, dobrodružstvích ze světa Harryho Pottera (ale tam všichni víme, že je J.K. s hlasitou částí svého fandomu trochu na nože), odpálil hollywoodskou atomovku. Warnerům se povedlo za blíže nespecifikovanou částku získat od švédského videoherního giganta Embracer Group práva na filmové zpracování Pána prstenů. Vznikne pod hlavičkou New Line, takže je to jako kdybychom se vrátili o dvaadvacet let zpátky.

Tedy až na to, že do téhle řeky nedokázal podruhé úspěšně vstoupit ani Peter Jackson. To samozřejmě Zaslava nezastaví, protože už jen tohle oznámení by mohlo zabránit případnému propadu akcií. Skalní fandové možná mají v ústech hořkou pachuť po seriálových Prstenech moci (Amazon si práva na seriálové zpracování koupil za půl miliardy dolarů, kolik asi zaplatili Warneři?), ale tady jde o filmy na stříbrném plátně v produkci studia, co nám přineslo originály. Ano, jen ti největší důvěřivci asi bezmezně věří, že si za tři roky půjdou stoupnout do fronty a zažijí v multiplexu to, co tehdy. Ostatní si raději kupují Blu-raye s extended verzí, než je Zaslav zakáže, aby se vyhnul bolestnému srovnání. 

Producenti, kteří budou mít nové filmy na starosti, předem slibují, že nepůjdou v Jacksonových šlépějích a pokusí se s úctou a pokorou navázat. Jak, kde a s kým zatím nikdo neví, takže je tohle velkolepé ohlášení spíš průzkumným balónkem. Až armády internetových diskutérů přestanou řinčet zbraněmi, pravděpodobně se dozvíme víc. Do té doby alou do komentářů, ať se můžete ze všeho vypovídat

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace