Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hopkins vs. Powell v novém akčním thrilleru


ikona
do_Od
Anthony HopkinsGlen PowellheistSam Raimithriller
Co se stane, když se pokusíte vykrást špatné SUV? 

Glena Powella jsme loni viděli zářit ve druhém Top Gunu, následně si ještě přidal další leteckou roli v Devotion, jen aby krátce na to dostal dvě vlastní romanťárny – jednu se Sydney Sweeny a druhou se Zoey Deutch. Jinými slovy nebude se mít v nejbližších letech zrovna špatně. Fanoušci sympatického herce by jej ale jistě rádi viděli i v něčem…chlapštějším. Takové pak nejspíš bude zajímat novinka Locked od produkujícího Sama Raimiho, ve které si Powell zahraje ještě spolu se sirem Anthonym Hopkinsem.

Snímek Locked má vyprávět o zloději, který se pokusí ukrást luxusní SUV, jenom aby zjistil, že vlezl do špatného auta v ten špatný čas. Příběh je popisován jako intenzivní thriller se zaměřením na postavy, čekejme tedy spíše komornější jízdu a tomu uzpůsobený herecký koncert. Film je jinak remakem argentinského akčního thrilleru 4x4 z roku 2019.

Scénář každopádně píše neznámý Michael Ross, přičemž režii Raimi svěří Davidu Yaroveskymu, který točil pro Gunna například Syna temnoty nebo taky hudební klip ke druhým Strážcům Galaxie s Davidem Hasselhoffem. V Hollywoodu holt musíte mít rozptyl. Sám Raimi každopádně láká na akční pecku, u které nebude vše takové, jak se na první pohled může zdát. No, těšíme se.

- - -

Vytáhni v hospodě: O Powellovi se kdysi taky spekulovalo do role v MCU. Točit se měl kolem Human Torche. Moc lepších kandidátů byste asi nenašli, jen co je pravda. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace