Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

DC představuje nové filmy. Vrátí se Superman i Batman


ikona
Mr. Hlad
batmandcjames gunnrobinsupermanswamp thingthe authoritywarner
James Gunn má pro superhrdiny velké plány 

Warneři a DC udělali to, co asi bolelo, ale bylo to nutné. Spálili všechno, co zůstalo po Zacku Snyderovi a jeho snaze budovat filmové univerzum. Na starost to dostal režisér Strážců Galaxie a dvojky Sebevražedného oddílu James Gunn, na twitteru se na něj snesl hněv fanoušků zpomalovaček a jednoho z nejotravnějších režisérů současnosti, ale zvládl to. A teď předstoupil před fandy s konkrétními sliby. 

Zaprvé potvrdil to, co všichni nějakou dobu víme. Do kin zamíří už hotové nebo rozpracované filmy jako Shazam 2, Blue Beetle a dvojka Aquamana a v neposlední řadě The Flash, který by měl celé universum restartovat. A pak přijde fáze, kterou Gunn a jeho parťák Peter Safran nazvali Gods and Monsters. Její část teď konečně představili a jde o kombinaci hraných filmů, seriálů, animáků a v budoucnu snad i her, které budou na nové univerzum napojené. 

V televizi bychom se měli dočkat animáku Creature Commandos, ve kterém se objeví Weasel ze Sebevražedného oddílu, kterého by Gunn rád vídal ve filmech častěji. Potvrzen byl i spin-off Peacemakera Waller, ve kterém se vrátí šéfová Sebevražedného oddílu s tváří Violy Davis a dějově by měl být zasazený mezi první a druhou řadu Peacemakera. Dočkáme se i Green Lantern Corps, které je přirovnávané k True Detective. Televizních projektů bude samozřejmě víc, ale na ty se určitě podívají kolegové na TV Zone, takže my půjdeme na filmy. 

Vrátí se samozřejmě Muž z oceli a Superman: Legacy píše sám Gunn, přičemž se teoretizuje, že by se mohl postavit i za kameru, ale k tomu se zatím nevyjádřil. Každopádně výsledek uvidíme v kinech už 11. července 2025. Gunn píše i The Authority, což by měl být jeho vysněný projekt a půjde o malinko jinou komiksovku, ve které se skupina hrdinů rozhodne napravit svět bez ohledu na to, co pro to bude muset udělat. 

Dojde samozřejmě i na nového Batmana, který by se měl představit v The Brave and the Bold, kde dostane prostor i „Batman Family“, takže všichni ostatní hrdinové, kteří Batmanovi kryjí záda v čele s Robinem. Kdo další, to se asi brzy dozvíme. Zajímavě zní i Supergirl: Woman of Tomorrow, která by měla být trošku temnější podívanou, než fandové čekají. A komu to stačit nebude, ten se může těšit na filmového Bažináče alias Swamp Thing, což by měl být výlet do hororového žánru. Tak se možná pomalu začněte těšit. 

---

Vytáhni v hospodě: Pokud se ptáte na návrat Reevesova Batmana a dvojku Jokera, tak ti budou patřit pod značku Elseworld, kde by měly vznikat komiksovky s trošku většími ambicemi. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (52)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace