Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Christoph Waltz bude učit novou generaci zabijáků


ikona
Mr. Hlad
christoph waltzold guysimon west
Stará zabijácká škola v akci 

Letos to bude čtrnáct let, kdy se Quentin Tarantino rozhodl postavit svoje Hanebné pancharty do velké míry ne na Bradu Pittovi, ale na prakticky neznámém herci z Rakouska. Od té doby se Christoph Waltz usadil v Hollywoodu, má práce nad hlavu a doma dva Oscary. Tohle se vyplatilo všem včetně diváků. 

Waltz si během své hollywoodské štace vyzkoušel už spoustu žánrů a ukázal, že umí být stejně přesvědčivý a zábavný jako nácek, drsňák z westernu, zazářit umí v dramatech a zvládá i humor. Často poněkud suchý a osobitý, protože člověk tak nějak čeká, že po každé hlášce někoho brutálně rozstřílí na kusy. A na tomhle by nejspíš měla být postavená i akční komedie Old Guy

V ní si Waltz zahraje stárnoucího nájemného vraha Terryho, jenž je přesvědčený, že i přes svůj věk patří k nejlepším na světě. Proto ho trošku rozhodí, když zjistí, že jeho další zakázka není likvidace nějaké nepohodlné osoby, ale že má trénovat svého nástupce jménem Wihlborg. Ti dva si ani trochu nerozumí, jenže pak je organizace, pro kterou pracují, zradí. A Terry s Wihlborghem tak musí spojit síly a vyrazit si to vyříkat s bývalými šéfy. Kdo si zahraje Waltzova parťáka, zatím nevíme, ovšem za kameru se postaví Simon West. Nejsme si úplně jisti, jestli nám to dělá radost, protože krom Con Air nebo druhých Postradatelných má za sebou i spoustu podprůměrných filmů. No uvidíme. 

---

Vytáhni v hospodě: Nevlastní otec Christopha Waltze Alexander Steinbrecher byl už před tím ženatý a v předchozím manželství byl nevlastním tátou režiséra Michaela Hanekeho. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace