Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Filmu o Madonně se nedočkáme


ikona
Spooner
Julie Garnermadonna
Madonna chtěla natočit film o Madonně. Studio ale bylo proti.  

 

Je to jen pár dní, co jsem v novince o filmovém Michaelu Jacksonovi napsal, že hudební biografie zažívají v posledních letech díky Bohemian Rhapsody a Rocketmanovi menší žně. Skvělý Elvis sesbíral solidní množství nominací na Oscara, příběh krále popu natočí Antoine Fuqua a před pár dny se začal natáčet životopisný snímek o Amy Winehouse. I přes současný úspěch ale evidentně ne všechny projekty dostanou automaticky zelenou. A to ani v případě, že se jedná o jednu z nejpopulárnějších popových zpěvaček všech dob. Ano, chystaný a fanoušky poměrně očekávaný snímek o Madonně má utrum a pro studio Universal je podle všeho mrtvý.

Neveselé zprávy přišly krátce poté, co popová ikona ohlásila své obří světové turné The Celebration Tour, z něhož se dalo odtušit, že Madonna nebude mít na snímek o svém životě příliš času. Zpěvačka totiž chtěla film o sobě sama zrežírovat a s Diablo Cody se podílela také na scénáři. Teď už je ale jasné, proč dala nakonec šanci obřím koncertům. V Universalu už se prý na projektu nepracuje a nepočítá se tu s ním ani do budoucna. Ještě loni to přitom vypadalo, že natáčení není daleko. Probíhal totiž celkem náročný pěvecký a taneční casting, jehož se účastnila např. i Florence Pugh a vítězně z něj nakonec odešla Julie Garner ze seriálu Ozark.

Před kamery se ale herečka nakonec nepodívá. Důvody zrušení nejsou známy. Možná za ním mohl stát fakt, že Madonna má za sebou zatím veskrze průměrné režijní zářezy Špína a moudrost a Králova láska a studio nebylo s její vizí úplně spokojeno. Samotná Madonna se však údajně nevzdává a v budoucnu by to chtěla se svým filmem zkusit znovu. Uvidíme, jestli bude mít větší kliku.

 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace