Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Michael B. Jordan podruhé jako hrdina Toma Clancyho


ikona
Mr. Hlad
chad stahelskicreedjohn clarkmichael b. jordanrainbow sixtom clancy
Po nepovedeném Bez výčitek to snad dopadne lépe 

Už brzy pošle Michael B. Jordan do kin Creeda 3, který otestuje jeho hvězdný status. Musí se tu totiž obejít bez Sylvestera Stallonea, pokud tedy nedojde na nějaké zatím utajované cameo. Navíc film i režíruje, takže pokud se z toho vyklube průšvih, budou to všichni házet na hlavu jemu. Ale my mu držíme palce. Jordan to však myslí vážně i s další sérií.

V roce 2021 se objevil jako John Clark v thrilleru Tom Clancy: Bez výčitek (jo, takhle blbě se to u nás oficiálně jmenuje) a byla to bída. Nudný a nenápaditě natočený film, který se vlastně od první minuty táhnul. A jehož sequel naznačený na konci bychom klidně oželeli. 

Jenže sequel bude. A možná by mohl být i zajímavější než Bez výčitek. Rainbow Six, knížka u nás vyšla pod názvem Duhová šestka, se točí okolo speciální mezinárodní jednotky, které šéfoval John Kelly a na jejíchž stránkách se světová vojenská elita střetla s partou ekoteroristů. A bylo to dobré čtení. Jestli se hodlá příběhu držet i adaptace, zatím není jasné. Víme ale, že že režírovat by měl Chad Stahelski. Tvůrce všech filmů s Johnem Wickem má ale docela narvaný diář. Čtyřku uvidíme na jaře, pětka se chystá a dál se Stahelski motá třeba kolem Highlandera s Henrym Cavillem nebo adaptaci komiksu Zabij, nebo budeš zabit. Takže je otázka, kdy Rainbow Six uvidíme. Nebo jestli ho nakonec nenatočí někdo jiný. Se Stahelskim za kamerou bychom ovšem Jordanovi klidně tu druhou šanci dali. 

---

Vytáhni v hospodě: Johna Clarka si před Jordanem zahráli Willem Dafoe v Jasném nebezpečí a Liev Schreiber v Nejhorších obavách. A oba byli sakra dobří. 

---

Pousťte si náš MovieZone Live Speciál o adaptaci knihy Toma Clancyho Hon na ponorku

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (5)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace