Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo by si mohl zahrát nového Supermana?


ikona
Spooner
dchenry cavillJacob Elordijames gunnsuperman
Ikonický superhrdina se dočká nové tváře. A internetové šeptandy už objevily prvního potenciálního adepta. 

Jak už všichni jistě dobře víte, DC universum čeká v následujících letech pod vedením Jamese Gunna a Petera Safrana velké zemětřesení a reboot, který má komiksovou značku nastartovat k lepším komerčním zítřkům. Což znamená, že se u mnoha hrdinů dočkáme i nových tváří a jedním z prvních, kdo se této obměny dočká, je samotný Superman. Henry Cavill už superhrdinský oblek nakonec nikdy nenavleče a James Gunn, jenž aktuálně pracuje na scénáři, chce do rebootu mladého Clarka Kenta. A zdá se, že se nám tu objevil první kandidát.

Internetové spekulace totiž mluví o tom, že by se novým Supermanem mohl stát mladý australský herec Jacob Elordi z oceňovaného seriálu Euforie či romantické trilogie Stánek s polibky. Vzhledově by se do role Kal-Ela rozhodně hodil a právě v Euforii skvěle ukazuje, že herecký talent ho také neminul, takže by tato volba dávala smysl. S kopií e-mailu, který naznačuje hercovu účast na projektu, pak přišel zdroj Deuxmoi, který už v minulosti propálil např. účast Lady Gaga v druhém Jokerovi. Takže šance na to, že informace nejsou pouhým drbem, tu rozhodně je. 

Šuškandu už ovšem na Twitteru stihl okomentovat i samotný Gunn se slovy, že casting na Supermana proběhne až po dokončení scénáře a do oficiálního oznámení je ještě sakra daleko. Jak ovšem mnoho nadšenců na internetu poznamenává, Elordiho šanci na roli tím úplně nepopřel. Tak uvidíme, zda se za pár měsíců fámy potvrdí, nebo Gunn přijde s jiným překvapivým jménem. Co byste na Elordiho jako Supermana říkali vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace