Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Akční sci-fi Borderland mění při dotáčkách režiséra


ikona
Mr. Hlad
borderlandscate blanchetteli rothkevin harttim miller
Tvůrci divoké akční sci-fi potřebují dalšího režiséra 

Adaptace herní série Borderlands byla tak trochu divná od začátku. Vlastně už v samotných hrách. Brutální přestylizovaná akce ve stylu Šíleného Maxe obohacená o trhlý humor měla ve své filmové podobě lákat na Cate Blanchett a Kevina Harta. Což jsou herci, jaké si v akční poloze člověk představuje docela obtížně. Právě oni měli vést tým podivných existencí, které na planetě plné monster a banditů pátrají po zmizelé dceři nejmocnějšího drsňáka celého vesmíru. 

Lehkou bizarnost podpořil i fakt, že to celé měl točit Eli Roth, člověk, který s podobně velkými filmy zatím žádné zkušenosti nemá a upřímně víc než jeho talent ho do Hollywoodu dostalo nadšení a kamarádství s Quentinem Tarantinem. A teď byl při dotáčkách Borderlands nahrazen Timem Millerem. Ale nebojte, do bulváru se pouštět nebudeme. 

Dotáčky jsou dnes v Hollywoodu dost běžná věc a Roth prý prostě nemá čas, protože pracuje na celovečerní verzi hororu Thanksgiving, tedy falešného traileru, který byl součástí Tarantinova a Rodriguezova Grindhouse. Na pár týdnů za něj tak zaskočí režisér Deadpoola a posledního Terminátora. Snad za tím nebude nic víc a my se snad výsledku konečně dočkáme. 

---

Vytáhni v hospodě: Přeci jen by ale měl být člověk okolo Eliho Rotha a velkých filmů trošku nervózní. Tenhle režisér měl totiž původně točit žraločí Meg. Chtěl na to 150 milionů dolarů, eRkový rating a sám sebe plánoval obsadit do hlavní role. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace