Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

James Wan naznačil konec série V zajetí démonů


ikona
do_Od
BlumhousehororJames WanM3GANV zajetí démonůWarrenovi
James Wan promluvil o potenciálním konci série V zajetí démonů. 

Loni na podzim přišlo oznámení, že populární hororová série V zajetí démonů se přece jen dočká čtvrtého filmu. Trojka režiséra Michaela Chavese sice nebyla už takovým hitem, jako předchozí dva díly, stále však zvládla trhnout v kinech zhruba pětinásobek svého rozpočtu, a takové počty má Hollywood pochopitelně rád. James Wan, duchovní otec série a taky hlava produkční společnosti Atomic Monster, která se nedávno spojila s Blumhouse Productions a rozvázala tak několikaletou spolupráci se studiem Warner Bros., tak nyní u příležitosti blížící se premiéry snímku M3GAN prozradil, co od čtvrtého filmu můžou fanoušci zhruba čekat.

Na konkrétní detaily je samozřejmě zatím brzo, ostatně Wanův dvorní scenárista David Leslie Johnson-McGoldrick v těchto dnech stále pilně pracuje na scénáři, režisér Zhoubného zla nebo Aquamana nicméně naznačil, že by čtvrtý film mohl být koncem ságy rodu Warrenů. Wan uvedl, že V zajetí démonů je pro něj velmi důležitou značkou, a že si všichni chtějí dát záležet na tom, aby se další film co nejvíc povedl. Zároveň už je ale možná načase tenhle příběh uzavřít, dát mu nějaký konec. A právě na tom nyní všichni v čele s Wanem pracují, najít ten správný příběh, který by mohl ságu adekvátně zabalit.

Samozřejmě to neznamená, že tím automaticky zaniknou práce na veškerých spin-offech. Zatímco čtyřka V zajetí démonů totiž může, ale nemusí být koncem Warrenů, pořád tady máme snímky jako Annabelle, Sestra, a další potenciální série, které bude Wan nyní v tandemu s expertem přes všechno hororové Jasonem Blumem pochopitelně rozvíjet dál. Jejich první společné vražedné děťátko – doslova – dorazí do kin každopádně už 12. ledna.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace