Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vstane další postava z Rychle a zběsile z mrtvých?


ikona
Spooner
gal gadotrychle a zběsilevin diesel
V Rychle a zběsile smrt opravdu nic neznamená. 

Deváté Rychle a zběsile sice nevydělalo očekávanou miliardu a Dieselovy kecy o rodině už byly tak směšné, že se stal film oblíbeným terčem internetových memů. Snímek ale v covidovém období utržil v kinech přes 700 mega, a to se pořád počítá. Kulatý desátý díl tak dostaneme už v květnu, a i když od něj raději utekl původní režisér Justin Lin a rozpočet podle všeho nabobtnal na neskutečný 340 milionů dolarů, Vin Diesel slibuje další přepálené akční hody. A tentokrát u toho bude také Jason Momoa či Brie Larson. Jelikož tvůrci v čele s režisérem Louisem Leterrierem potřebují vzhledem k rozpočtu z filmu opravdu udělat megahit, musí se vsadit na co nejvíce hvězdných jmen. A možná schovávají v rukávu jeden „nečekaný“ trumf.

 

Začínají se totiž šířit spekulace o tom, že by se mohla do série vrátit Gal Gadot coby neohrožená Gisele. Ano, ta sice v šestém díle ve finále na nekonečné ranveji zemřela, to však v této sérii není pro scenáristy žádná překážka. Když mohli své smrti přežít Letty či Han, proč by nemohla i Gisele? V této franšíze si pak s nějakým vysvětlováním a logikou nikdo už hlavu neláme, takže by to fandové přešli bez většího zaražení. Zatím se sice jedná spíše o drb, vzhledem k tomu, že herečka možná nadobro přišla o roli Wonder Woman a bude jí tak chybět velká filmová značka, by dávala její účast smysl. A také Vin Diesel by vzhledem k odpadnutí Dwaynea Johnsona další slavnou tváří nepohrdl. Tak uvidíme, zda budou spekulace nakonec pravdivé.


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace