Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Oživí Cameron znovu Terminátora?


ikona
Spooner
james cameronterminátor
Bude Skynet zase zlobit? 

Terminátoří značku máme počítám všichni rádi, zároveň nám ale v posledních letech nedělá zrovna radost. Všechny snahy o její oživení totiž skončily – mírně řečeno – neslavně. Terminátor: Genisys byl takřka fyzickou bolestí, na níž se snaží lidé od premiéry zapomenout. Snaha o další reboot s podtitulem Temný osud sice dopadla o něco lépe, v kinech ale poměrně zklamala a z plánované nové trilogie nic nebylo. Novému filmu pak nepomohla ani účast Arnieho, Lindy Hamilton a dokonce ani samotného Jamese Camerona, jenž se podílel na produkci. Zdálo se tedy, že tato značka je pro diváky už vyčpělá a bylo by nejlepší ji chvíli nechat u ledu. Cameron má však podle všeho jiný názor.

V nedávném rozhovoru totiž potvrdil, že aktuálně probíhají diskuze a plány nad tím, že by režijní král světa terminátoří franšízu opět oživil. A sám už dokonce ví, jakým tématem by se v novém díle – a zřejmě dalším restartu – zabýval. Zatímco v Avatarech se věnuje životnímu prostředí, v Terminátorovi by se už nechtěl zaměřit na kovové roboty, ale samotnou umělou inteligenci. Zároveň ale dodává, že i když jsou jednání v plném proudu, nic zatím nebylo rozhodnuto. Případný další reboot je tedy ještě hodně daleko. Stejně tak není jasné, v jaké pozici by se Cameron ke značce vrátil. Vzhledem k jeho práci na dalších Avatarech se ale dá předpokládat, že by se opět jednalo spíše o produkci či částečně scénář.

---

Vytáhni v hospodě: Dá se pak očekávat, že v případě dalšího rebootu už by Cameron tolik nespoléhal na nostalgii či staré hrdiny. V nedávném interview totiž prozradil, že Temný osud podle něj propadl i kvůli tomu, že tolik spoléhal na Arnolda Schwarzeneggera a neprodal kvůli tomu franšízu mladému publiku.


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace