Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo měl být záporák ve dvojce Muže z oceli?


ikona
Mr. Hlad
dchenry cavilljames gunnman of steelsuperman
Tohle mohla být velkolepá bitka 

Muž z oceli nebude. James Gunn se dostal k DC a vyfasoval nepříjemný úkol. Dát to všechno dohromady. A se vší úctou k nadšení a charismatu Henryho Cavilla, tady se to jinak než z gruntu vzít nemohlo. Je to škoda, protože roli dal hodně, fandové ho měli rádi, ale ten bordel, který dostal Gunn na starost, se prostě musel uklidit. 

Další Superman bude, to už nějakou dobu víme. Měl by se zaměřit na mládí Kal-Ela a dostaneme nejen nový příběh a nejspíš i úplně jiný styl, ale taky nového hrdinu. Cavill, jenž před nedávnem oznámil odchod od Zaklínače, se tak loučí s s druhou velkou značkou, ale hned po něm skočil Amazon, pro který natočí seriál ze světa Warhammer 40,000. Ale jo, je to škoda. O potenciální dvojce Muže z oceli se samozřejmě moc nevědělo, asi se podle závěru Black Adama dalo počítat, že by si Cavillův a Johnsonův hrdina dali dřív nebo později po držce, ale teď prosákla informace, s kým by měl Superman změřit síly ve dvojce. Na scéně se měl objevit Brainiac. 

Vedle Lexe Luthora jde asi o největšího a nejslavnějšího Supermanova protivníka a jde o zeleného mimozemského androida, který dokázal třeba zmenšit hlavní město Kryptonu, využívá robotická těla, je to génius a vůbec s ním není sranda. Jenže ve filmech má smůlu. Utrum měl i v roce 1983, kdy putoval do koše nápad představit ho jako zloducha v Supermanovi III. Scenáristům ale nakonec připadalo jako lepší nápad, aby Christopher Reeve bojoval proti zloduchovi toužícímu ovládnout světovou ekonomiku. No uvidíme, jestli Brainiaca zapojí do svých plánů James Gunn. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace