Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Je třetí Wonder Woman definitivně mrtvá?


ikona
Spooner
aquamanblack adamdcgal gadotJames GunnPatty JenkinsPeter Safransupermanwonder woman
James Gunn a Peter Safran plánují nové zítřky pro DC. Mezi dosavadními superhrdiny proto proběhne nejspíš brutální čistka.  

Už jsou to dva roky, co nám Patty Jenkins s Gal Gadot přinesly druhou Wonder Woman. A od té doby se na její příšerný výlet do roku 1984 snaží všichni zapomenout. Jednalo se zkrátka o solidní komiksovou katastrofu, která nedávala moc smysl, děly se v ní hodně znepokojivé věci a internetoví vtipálci měli o jasný terč dlouhé měsíce vystaráno. A vzhledem k tomu, že řádil covid a snímek šel ihned i na HBO Max, tak si o výdělcích mohlo studio také nechat jen zdát. Warneři i Patty Jenkins se ovšem i přesto dlouho dušovali, že trojka už je na cestě, režisérka pracovala na scénáři a měla další sequel nejspíš za hotovou věc. Jenže to se nejspíš přepočítala.

Jak totiž všichni víme, otěže nad DC universem převzali v minulých měsících režisér James Gunn a producent Peter Safran, kteří mají vymyslet komiksové značce nový směr, plány na několik let dopředu a zaručit jí komerčně úspěšnější budoucnost. Svou vizi má tvůrčí duo v následujících týdnech představit hlavounovi Davidu Zaslavovi, už teď ale prosvítají na povrch první střípky a spekulace z jejich plánů. Z více zdrojů pak prosakují informace, že s Wonder Woman 3 se v těchto plánech nepočítá a projekt je prakticky mrtvý. Tedy alespoň se současným scénářem a vizí, kterou chtějí Gunn se Safranem směřovat. Zatím ovšem není jisté, co by to znamenalo pro samotnou postavu a Gal Gadot. Vzhledem k dalším spekulacím však zřejmě nic dobrého.

Šíří se totiž mnohem více nepodložených informací až drbů, podle nichž chtějí noví tvůrci smést ze stolu prakticky celý Snyderverse a tedy i superhrdiny, jež z těchto filmů vzešly. Problém by tam mohl mít i Henry Cavill, který se nedávno po letech opět navlékl do kostýmu Supermana a zdálo se, že se fandové konečně dočkají vytouženého pokračování. S úmysly nových autorů však může vzít Supermanův návrat zase rychle za své. 

Podle všeho se totiž nepočítá ani s Black Adamem, u něhož se producenti snaží v posledních dnech i při průměrných číslech z kin lidem skrz média nabulíkovat, že se jedná o úspěch. Jediný, kdo by mohl v DC universu zůstat, je tak Jason Momoa. Nikoliv však jako Aquaman, jenž by po chystané dvojce měl zakončit své vodní dobrodružství, ale překvapivě jako komiksový magor Lobo. Ale to už jsou hodně divoké spekulace, které mohou vzít za pár týdnů za své a plány Gunna se Safranem se mohou ještě hodně změnit. Tou nejpravděpodobnější částí ze všech střípků i přesto zůstává fakt, že Wonder Woman už v kině jen tak neuvidíme.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (91)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace