Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

James Cameron už má nápady na šestého a sedmého Avatara


ikona
do_Od
AvatarDisneyJames CameronPandorasequely
Vizionářský režisér se zbláznil do své avataří ságy. Přemýšlí už i nad šestým a sedmým dílem. 

James Cameron nenatočil nějak závratně velké množství filmů, o to větší dopad ale většina z nich měla. Zatímco dříve jste v jeho kariéře ovšem mohli najít nějakou rozmanitost, poslední roky už nedělá nic jiného, než píše a natáčí nové Avatary. Což…ok, ale když se teď čerstvě rozpovídal o tom, že už má nápady i na šestý a sedmý díl, musí člověk začít přemýšlet, jestli to tenhle ikonický filmový vizionář přece jen maličko nepřehání.

Cameron nedávno pro Hollywood Reporter řekl, že osud série rozhodnou tržby dvojky. Třetí film ale nejspíš dorazí tak či tak, protože už je dotočen, a pakliže dvojka nevyhoří nějakým obzvlášť epickým způsobem (což se nestane), nemá studio důvod neposlat do kin taky trojku. Režisér Titanicu nebo prvních dvou Terminátorů nicméně doufá, že mu bude umožněno odvyprávět celou ságu, protože trojka je prý lepší než dvojka, čtyřka lepší než trojka, a pětka je strká do kapsy všechny.

A jakmile by se ukázalo, že všechny filmy vydělaly, a po nových dílech je stále hlad, má už Cameron v záloze způsoby, jakými na příběh Avataří ságy dále navázat. Jak nicméně sám dodává, on tady nebude věčně, takže eventuálně bude muset někomu ukázat, jak se tyhle filmy natáčí – v současnosti by to prý nikdo jiný nezvládl – a pak mu předat otěže. Tak či tak se zdá, že Cameron Pandoru v dohledné době neopustí, což je pro někoho skvělá zpráva, pro jiné celkem zklamání. Dvojka každopádně dorazí do kin už za dva týdny. Těšíte se?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace