Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pirátů z Karibiku s Margot Robbie se nedočkáme


ikona
Spooner
disneymargot robbiepiráti z karibiku
Drsné pirátky s hollywoodskou hvězdou jsou definitivně mrtvé.  

Disney sice své slavné franšízy ždíme, jak se jen dá, s jednou populární značkou si ale už pár let neví rady – s Piráty z Karibiku. Čtvrtý díl diváky nudil k smrti, pětka i přes jisté zlepšení kvality komerčně neoslnila podle představ, a tak studio vymýšlí, kam pirátskou továrnu na dolary posunout dál. A také bez Jacka Sparowa, jelikož s návratem Johnnyho Deppa asi stále nemůžeme moc počítat. Producenti měli kvůli tomu rozpracované dva projekty a u jednoho z nich se dalo čekat, že by mohl dostat brzy zelenou. Do nepojmenovaného spin-offu se totiž tvůrcům podařilo ukecat Margott Robbie, scénář pak sepisovala Christina Hodson (Birds of Prey). Okolo filmu však bylo dlouho ticho a nyní už víme proč. Tento pirátský kousek totiž poslali u Disneyho poměrně rychle ke dnu.

O tom, že je projekt mrtev, informovala sama herečka v rozhovoru pro Variety. Podle ní byl ve hře nápad na spin-off se zcela novými postavami a zejména s větším počtem ženských hrdinek, i když podle jejích slov ne vedený pouze dámami. Jednalo by se zkrátka konečně o trochu jiný přístup, který by byl podle Robbie cool… ale studio o něj ztratilo zájem a nyní je podle všeho definitivně mrtvý. 

Mizérie okolo pirátské značky tak i nadále trvá a u Disneyho asi stále neví, co si bez Jacka Sparrowa počít. Ve hře je sice pořád ještě druhý snímek, na němž pracuje tvůrce minisérie Černobyl Craig Mazin a scenárista předchozích dílů Ted Elliot, okolo této novinky je však také až podezřelé ticho. Je tedy jen otázkou, zda i tento kousek nepotká podobný osud. Na další dobrodružství ze světa Pirátů z Karibiku si tak počkáme asi ještě hodně dlouho.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (14)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace