Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Steven Spielberg natočí pokračování Bullittova případu


ikona
Mr. Hlad
bradley cooperbullittsteve mcqueensteven spielberg
Legendární detektiv se vrátí na stříbrné plátno 

Detektivka Bullittův případ je film, který se proslavil dost možná nejlepší automobilovou honičkou vůbec. A to, že za volantem tehdy v San Franciscu řádil boží Steve McQueen, taky nebylo na škodu. Tahle klasika pomáhala formovat celou generaci filmařů a patří mezi ně i Steven Spielberg, když se však před pár lety objevila zpráva, že by rád vrátil Bullitta s novou tváří a novým případem do kin, bralo se to tak trošku jako jeden z mnoha spielbergovských plánovaných projektů. Jenže on to s ním myslí evidentně vážně. 

Spielberg brzy pošle do kin svou poloautobiografii Fabelmanovi a právě film, ve kterém se vrátí Frank Bullitt, by podle všeho mohl být jeho další projekt. Nemá to být remake, spíš půjde pokračování a zdá se, že hlavní roli by si mohl zahrát Bradley Cooper. Ten se poslední době věnuje spíš režii, ale hrát sakra umí, ovšem jít ve stopách McQueena, to asi žádná sranda nebude. 

O čem by to celé mělo být, ví zatím asi jen Spielberg, scenárista Josh Singer, jenž napsal Akta Pentagon: Skrytá válka a nejspíš právě Cooper, který prý s režisérem už nějakou dobu na projektu dělá. Minimálně v tom smyslu, že společně vymýšlí, jak celý projekt pojmout a jak navázat na klasiku. Snad se brzy dozvíme víc. 

---

Vytáhni v hospodě: Cooper a Spielberg už spolu jednou málem pracovali, Amerického snipera se však nakonec jako režisér ujal Clint Eastwood. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace