Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jaké změny přinese druhý Constantine?


ikona
Spooner
constantinefrancis lawrencekeanu reeveswarner bros.
Tvůrčí změny, které fanoušky potěší? 

Už jsou to dva měsíce, co se fanoušci dozvěděli radostnou zprávu, kterou už ani nečekali. Jejich oblíbený komiksový lovec démonů s cigárem v hubě Constantine s tváří Keanu Reevese se přeci jen dočká vymodleného druhého dílu. A bude u toho opět i režisér jedničky Francis Lawrence. Warneři zkrátka dali před plánovaným seriálem či jiným rebootem přednost jistotě a diváci dostanou přesně takového Constantinea, jakého si přáli. Samotné natáčení je ovšem stále daleko, Akiva Goldsman momentálně pracuje na scénáři a Lawrence musí dodělat nejen prequel Hunger Games, ale mezi plánovanými projekty má ještě adaptaci videoherního Bioshocku. I přesto už ale režisér nakousl světu své plány a menší změny, které hodlá v sequelu udělat.

Druhý Constantine totiž bude podle všeho nekompromisním eRkem. Říkáte si, že tento rating dostala před lety i jednička? To sice ano, ale Lawrence i kvůli studiu točil snímek na míru ratingu PG-13 a obešel se tak bez násilí, sprostých slov či sexu. Jenže to stejně nestačilo a film i kvůli svému temnému stylu vyfasoval eRko. Režisérův plán a přání je proto tentokrát nedržet se vůbec zpátky a natočit eRko se vším všudy. Chystaný sequel tak chce udělat brutálnější, děsivější a ve všech ohledech utržený ze řetězu. A také by měl být v jistém ohledu vtipnější. Lawrence chce do příběhu více zakomponovat černý humor z komiksů a ukázat ještě více hrdinovu cynickou a sarkastickou stránku. Snad bude s tímto stylem souhlasit i studio, fandové by totiž tyto změny rozhodně brali všemi deseti.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace