Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ralph Fiennes chce být znovu Voldemortem


ikona
Mr. Hlad
harry potterj. k. rowlingralph fiennesvoldemort
Mohl by Ralph Fiennes obměkčit J. K. Rowling?  

Bude další Harry Potter? Nebude další Harry Potter? Za jakých podmínek by mohl být další Harry Potter? Na všechny tyhle otázky může reálně odpovědět jen J. K. Rowling. Studio Warner Bros. by samozřejmě pokračování chtělo a fanoušci jakbysmet, ale slavná spisovatelka se do něj nežene. Jednoduše má pocit, že svůj příběh dovyprávěla a cokoliv navíc by bylo zbytečné. A i ti největší fandové jí to občas mají za zlé. 

Experiment s Fantastickými zvířaty, která jako jediná Warnerům povolila, nedopadl podle očekávání a celá ambiciózní série skončila dost trapným způsobem. Ovšem warnerovský šéf David Zaslav teď řekl, že existuje možnost dalšího potterovského filmu. Zatím to tedy vypadá spíš jako jeho přání, protože s Rowling podle všeho na ničem nepracují, ale zájem studia tak potvrdil. Jenže teď má na své straně Rapha Fiennese. 

Ten posílá do kin svou novinku Menu a když se ho zeptali, jestli by se mu chtělo vrátit se do role Voldemorta, bez váhání odpověděl, že samozřejmě a neváhal by. Pochopitelně to pro další harrypotterovský film nic konkrétního neznamená, ale když by J. K. Rowling dostala měla pocit, že by do toho šli její staří herečtí známí a ona měla pod kontrolou to, jak vypadají a jak se chovají její hrdinové, třeba by mohla být ve vyjednávání vstřícnější. No uvidíme, Warneři jsou asi schopni nabídnout ji cokoliv a Ralph Fiennes na palubě může být solidní lákadlo. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace