Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Akčňák Guye Ritchieho a Jasona Stathama konečně míří do kin


ikona
Mr. Hlad
guy ritchiejason stathamoperation fortune
Tři čtvrtě roku čekání skončilo 

Guy Ritchie a Jason Statham jsou kámoši a ve filmovém byznysu začínali spolu, když natočili gangsterku Sbal prachy a vypadni. V následujícím Podfu(c)ku už od Ritcheho dostal Statham hlavní roli a sešli se i u ne až tak povedeného Revolveru. Pak si dali trošku pauzu, ale loňská spolupráce Rozhněvaný muž ukázala, že jim to společně pořád zatraceně jde. 

Jejich pátý film Operace Fortune: Ruse de guerre měla být variace na bondovky a možná i první díl větší série. Statham tu měl jít po krku Hugh Grantovi, který si zahrál miliardáře, jenž se pokoušel prodat nebezpečnou zbraň teroristům. S premiérou se původně počítalo na letošní březen, jenže těsně před ní bylo oznámeno, že tuhle akční podívanou uvidíme bůhvíkdy. Zprvu se teoretizovalo, že za to mohl fakt, že za zloduchy tu jsou Ukrajinci, což nebylo v současném politickém klimatu úplně vhodné, údajně to však nakonec bylo trošku jinak. Studio STX se jednoduše dostalo do problémů a muselo film odložit. 

Teď už to ovšem pro Operaci Fortune: Ruse de guerre vypadá mnohem lépe. V Americe by měla zamířit údajně na nějakou streamingovou službu, ve většině světa ale poputuje do kin a my se v Česku dočkáme hned 5. ledna. Snad tedy to čekání bude stát za to. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace