Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Videoherní Gears of War se dočká filmu


ikona
Spooner
Dave BautistaGears of warNetflix
Dočká se Dave Bautista své vysněné role? 

Ano, máme tu další kolečko snah dát populární herní sérii filmový kabátek. S videoherními adaptacemi se ostatně roztrhl pytel, po úspěchu Uncharted či druhého Ježka Sonica už na počátku příštího roku dostaneme seriálové The Last of Us a dalo by se říci, že každý velký filmový hráč má nyní vyhlédnutou alespoň jednu slavnou značku. Patří mezi ně samozřejmě i Netflix, který kromě kupy animovaných seriálů na motivy videoher chystá také filmový Bioshock od režiséra Francise Lawrence. A nyní do svých streamovacích spárů ulovil další velkou franšízu.

Na Netflixu se totiž začíná pracovat na hrané verzi populární série Gears of War. Ta pařany zavedla na planetu podobnou Zemi, v níž vojáci v čele se seržantem Marcusem Fenixem bojují proti nebezpečným podzemním potvorám a jsou tedy poslední nadějí na záchranu lidstva. Film prozatím nemá režiséra ani scenáristu, Netflix, který na projektu pracuje s tvůrci hry ze společnosti The Coalition, chce ovšem s novinkou údajně pohnout velmi rychle. Rád by na ni navíc navázal (jak jinak) animovaným seriálem. O adaptaci Gears of War, která má potenciál stát se velkolepou sci-fi řežbou, se přitom v Hollywoodu mluví už několik let a o roli Fenixe několikrát mluvil jako o své vytoužené roli Dave Bautista. Tak třeba si na něj tvůrci nyní vzpomenou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace