Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pecka Wind River dostane pokračování


ikona
Mr. Hlad
elizabeth olsenjeremy rennerkari skoglandtaylor sheridanwind river
Vydáte se do kruté mrazivé pustiny i podruhé?  

Taylor Sheriden momentálně buduje svoje televizní impérium. Po úspěchu Yellowstone jsme dostali prequel, drsné drama Mayor of Kingstown, za pár dní se Sylvester Stallone představí v gangsterce Tulsa King a rozjetých má pár dalších projektů. Když to naposledy zkoušel na velkém plátně, vylezl z toho podprůměrný thriller Kdo mi jde po krku. Teď ovšem dostaneme nášup jednoho z jeho vůbec nejlepších kousků. Dojde totiž na pokračování mrazivého neo westernu Wind River. Ale s nadšením opatrně. 

Dvojka by se měla točit okolo Chipa Hansona, kterého si v jedničce zahrál Martin Sensmeier. Tehdy to byl feťák a hrdinové pátrali po okolnostech smrti jeho sestry. Chip se však dal dohromady a teď pracuje jako stopař. V divočině se vyzná a bude se mu to hodit, protože kdosi ve Wyomingu začal zabíjet rituálním způsobem lidi. Chipa tak požádají o pomoc s pátráním. Jenže sám neví, jestli se má přidat na stranu policie, svých lidí z indiánské rezervace, nebo člověka, jenž se rozhodl vzít spravedlnost do vlastních rukou. 

O tom, jestli se vrátí Jeremy Renner nebo Elizabeth Olsen, zatím nepadlo ani slovo. Bohužel ale víme, že sám Tylor Sheridan rozhodně nebude režírovat a nenapíše ani scénář. O ten se postarají John Zinman a Patrick Massett, kteří dělali na seriálu Světla páteční noci nebo dvojce Tomb Raidera. Žádná sláva. A ani za kamerou nás extra příjemné překvapení nečeká. Točit by měla Kari Skogland, která režírovala marvelovský seriál The Falcon and the Winter Soldier a donedávna byla spojovaná s Kleopatrou Gal Gadot. No uvidíme, jak to dopadne.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace