Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí třetího Venoma?


ikona
Spooner
Kelly Marceltom hardyvenom
Tom Hardy a nebezpečný symbiont se vrátí. Kdo se jich ujme tentokrát? 

Omluvte mě, ale tentokrát budu v úvodu opravdu osobní. Jestli mě totiž nějaká komiksová série v současnosti vážně irituje a zvedá se mi z ní žaludek, tak je to právě Venom. Udělat totiž z parádní temné komiksové postavy a jednoho z největších Spider-Manových záporáků v podstatě infantilního hláškujícího debila a z Toma Hardyho zoufale pitvořícího se hrdinu, to chce hodně velké koule. A zatímco jednička se dala ještě s odřenýma ušima přežít, dvojka, která navíc zprznila ještě záporáka Carnage, byla pro mě nejhorším filmem loňského roku na úrovni nelidského mučení. Kravaťákům ze Sony je ale samozřejmě úplně jedno, co si myslím, a jelikož i druhý díl si v kinech v neveselé covidové době vedl více než solidně, trojka už je na cestě. A už víme, kdo ji tentokrát zrežíruje.

Andy Serkis už se naštěstí k režii nevrátí a za kameru si sedne nové režijní jméno. Žádnou tvůrčí změnu ovšem rozhodně nečekejme. Svůj režijní debut si totiž ve třetím Venomovi střihne Kelly Marcel, scenáristka předchozích dvou dílů. Přičemž zatímco u jedničky byla jen jedním z mnoha autorů, na šílenou dvojku už si vystačila sama. Což je vzhledem k nekvalitám hodně děsivá zpráva. Tom Hardy, jenž se samozřejmě vrátí také, si s ní ale sednul už u nezávislého Bronsona a jejich spolupráce evidentně jen tak neskončí. O chystané premiéře či příběhu se toho zatím moc neví a my tedy můžeme zatím jen (asi naivně) doufat, že režie půjde Marcel o něco lépe než psaní. Já už u toho ale stejně asi nebudu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace