Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo by mohl natočit nového Bladea?


ikona
Spooner
bladeMahershala Alimarvel
Dlouho odkládaná komiksovka hledá nového režiséra. Kdo by se jím mohl stát?  

Jestli nějaká chystaná marvelovka dělá Kevinu Feigemu a zejména fanouškům vrásky na čele, tak je to už zatraceně dlouho chystaný Blade. Ani tři roky do odhlášení projektu se totiž Mahershala Ali nepodíval v ikonické roli lovce upírů před kamery a projekt rozhodně nejde podle plánu. Film před pár týdny opustil režisér Bassam Tariq, kvůli čemuž musela být chystaná premiéra na listopad 2023 odložena prakticky o rok, konkrétně na září 6. září 2024. A šušká se také o jistém napětí, kdy je Ali průběhem údajně značně frustrován a scénář neobsahuje příliš akce. Fandové se zkrátka po nehezkých zprávách ze zákulisí už spíš bojí, než těší. Marvel tedy bude mít co dělat, aby zažehnal jejich obavy. A hledá k tomu samozřejmě nového režiséra.

Podle internetových spekulací už ho pak možná Kevin Feige a jeho tým už našli. V hledáčku studia se totiž objevil režisér Elegance Bratton. Že vám tohle jméno nic neříká? Není divu, téměř neznámý tvůrce má totiž na triku hlavně pár kraťasů či dokumentů a až letos natočil svůj první celovečerák, drama The Inspection pro A24. Pokud se tedy drby potvrdí, znamenalo by to, že Marvel stejně jako v případě Tariqa loví u upířího lovce v nezávislých vodách. 

Na vysněného Chada Stahelskiho či Michaela Giacchina, po němž začali příznivci toužit po jeho nedávném marveláckém speciálu Vlkodlak: Noční lovec, tak asi mohou fandové zapomenout. Ostatně Giacchino už podobné spekulace sám vyvrátil. Nechme se tedy překvapit, zda se Brattonovo jméno nakonec potvrdí. A zda časem dostanou časem zase nějaký důvod se na nového Bladea opatrně těšit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace