Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jacksonovo Afro útočí


ikona
imf
afro samuraisamuel l. jackson
 

Samuel L. Jackson teď má plnou hlavu hadů a na tiskovkách je zuřivě obhajuje. Od nadávání na lidi, kteří si myslí, že tenhle film jeho kariéra nepotřebovala, přes obhajobu autorů, jenž se rozhodli neuspořádat žádnou novinářskou projekci, až po chválení svých hadích spoluhráčů (ti nedigitální prý byli vážně fajn, i když Jacksonův agent přímý kontakt mezi oběma stranami přísně zakázal).

Brzy se však Jackson objeví na televizních obrazovkách v úplně jiné roli a to sice jako megařízek Afro Samurai. Pětidílná minisérie odstartuje v říjnu na amerických televizních kanálech, ale nenechte se zmýlit - od A do Z jsou za ní zodpovědní Japonci, s výjimkou dabingu, který zajistí právě Samuel L. Jackson. Nebo byste si snad dovedli představit lepší volbu? Příběh Afro Samuraie (tohle jméno nemá jen tak pro nic za nic, viz obrázky) se odehrává v alternativním Japonsku, kde i v naší době vládne zákon meče a nelítostní feudálové. Otec hlavního hrdiny je obětí hrabivé strategie místního vládce, což nás od brečícího černouška přivádí k vrcholně neortodoxnímu a věčně hláškujícímu ebenovému stroji na zabíjení. Na stylových oficiálních stránkách se dozvíte víc a my vám k tomu ještě přihodíme zbrusu nový trailer, v němž je vysvětleno všechno potřebné. Méně zběsilé tempo by mu sice neuškodilo, ale odhoďme pro tentokrát zbytečné láteření. Od dob Jima Kellyho tu černošský samuraj nebyl. Tak honem upalujte vyrábět mávátka.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace