Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Black Adam je akcí našlapaný blockbuster s tupým příběhem


ikona
Spooner
black adamdcdwayne johnsonprvní reakce
Očekávaný Rockův antihrdina je tady. A na Twitteru sbírá hodně smíšené reakce. 

V kinech už máme sucho poměrně dlouho a mnoho diváků už napjatě vyhlíží konečně nějaký velkolepý blockbuster. A příští týden se konečně dočkají. Do kin totiž vtrhne očekávaná komiksovka Black Adam, v níž si hollywoodská hvězda Dwayne Johnson zahraje mocného antihrdinu z dílny DC, jehož by mohla ve filmech z tohoto světa čekat ještě zajímavá budoucnost. Obzvláště proto, že se díky Rockovi a zmiňovanému hladu po popcornovkách očekávají velké tržby. Jenže trailery nás příliš neoslnily a slibovaly spíše sterilní podívanou. A ani první reakce ze sociálních sítí tyto dojmy asi příliš nevylepší.

Black Adam už má totiž za sebou světovou premiéru a na Twitteru se tedy objevily první reakce. Ty jsou ovšem tentokrát mnohem rozporuplnější, než jsme u podobných internetových ohlasů zvyklí. Ale začněme tím pozitivním. Prakticky všichni se shodují na tom, že Dwayne Johnson si film bez problémů krade pro sebe, má charisma na rozdávání a v roli Black Adama je správně brutální drsňák, jemuž budou diváci fandit. Z týmu hrdinů Justice Society of America, s nímž se titulní borec utká, se chválí zejména nestárnoucí sympaťák Pierce Brosnan jako Dr. Fate a Aldis Hodge jako Hawkman.

Režisér Jaume Collet-Serra pak údajně servíruje adrenalinovou nonstop akci se skvělým vizuálem a epický blockbuster se vším všudy. A navíc ukazuje zajímavé nové směry či postavy, jimž by se mohlo DC v budoucnu věnovat. Bohužel je však představuje v příběhu, který je podle těch mírnějších chaotický, podle ostřejších kritiků dokonce směšný a tupý. A navrch prý přidává nefungující humor a ploše napsané postavy, jež kromě Black Adama nemají prý moc co nabídnout. Slabý scénář ostatně často zmiňují i spokojenější diváci, ti si ale pod nánosem akce zase tolik nestěžují. Úplně velké nadšení tak tentokrát z Twitteru neproudí, tak uvidíme, co nám sdělí první recenze.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace