Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #686 o Bladeovi a Call of Duty


ikona
Mr. Hlad
bladecall of dutymidnight fight clubmidnight sunsspider-mansuper mariovíkendový výplach
Jak bude vypadat herní Blade? O čem bude nové Call of Duty? A ve které hře zažijete nejlepší bitky?  

Podzimní výplach

Kostýmy týdne
Hra Marvel´s Avengers nebyla zdaleka taková pecka, jak asi studio a fanoušci doufali. Ale pořád se tak nějak drží, i díky tomu, že se pro ni pořád vydává nový obsah. Teď třeba nové kostýmy inspirované MCU

Hra týdne
Call of Duty je jedna z největších herních značek posledních let. A jako každý rok vychází další díl na podzim. Modern Warfare II se teď představuje s příběhovým trailerem a vypadá to na solidní akční řežbu. 

Bitky týdne
OK, tahle hra je už trošku starší kousek, ale vzhledem k tomu, jak moc Imf Midnight Fight Club chválí, byla by škoda na tuhle pecku neupozornit. Atmosféra poctivých osmdesátkových a devadesátkových akčňáků, spousta bitek a efektní zpracování… no o víkendu si to dám taky. 

Reklama týdne
Domácí pecka BANGER., která ukazuje, že i u nás mohou vznikat filmy, které vypadají světově, se točí okolo dvojice dealerů toho nejlepšího kokainu v Praze. Ale i to nejlepší zboží potřebuje reklamu

Mario týdne
Nejslavnější instalatér na světě Mario se brzy podívá do vlastního animovaného filmu, kde ho bude dabovat Chris Pratt. Jak by to ale vypadalo, kdyby se Chris Pratt objevil i v herním Mariovi? A ten herní Mario byl 3D a v rámci možností realistický?  

Blade týdne
S filmovým Bladem to teď vypadá všelijak, když se ukázalo, že scénář stojí za prd a není v něm žádná akce a je potřeba vlastně všechno předělat. Ale pokud se lovce upírů nemůžete dočkat, brzy se objeví v tahové strategii Midnight Suns. A bude to drsňák. 

Série týdne
Halloween končí se blíží do kin, ale asi všichni tak nějak tušíme, že Michael Myers se dřív nebo později vrátí. Konec konců „konec“ zažil už několikrát. Zvládl to bez Jamie Lee Curtis, s Jamie Lee Curtis, kterou zabil, s Robem Zombiem i úplně jinými oběťmi. Každopádně vyznat se v jeho životu a díle není žádná sranda, takže tohle by vám mohlo pomoci

Výstava týdne
V Comic-Con Museu proběhla výstava Spider-Man: Beyond Amazing a většina z nás asi neměla to štěstí se na ni dostat. Je to docela škoda, ale tohle video vám z ní pár věcí ukáže. 

Další série týdne
V tomhle výplachu jsme vám pomohli vyznat se v sérii Halloween, ale letos v říjnu tu máme ještě jeden návrat hororové klasiky, která se během několika let řádně rozrostla. A pokud se potřebujete nějak zorientovat v Hellraiserovi, tak klikejte sem

Duel týdne
Minule jsme se ptali, kdo by podle vás byl ideální režisér pro marvelovského Bladea. Nápady jako Chad Stahelski, Jordan Peele, Dan Trachtenberg nebo David Slade jsou hodně fajn. Ale kdyby Marvel oslovil dvojici Adil El Arbi a Bilall Fallah, která po stopnuté Batgirl potřebuje znovu pořádně nakoponout, taky bychom se nezlobili. 

Dnes budeme hledat herečku. Eiza Gonzáles oznámila, že drby o tom, že si v novém seriálovém Daredevilovi zahraje Elektru, jsou fakt jen drby. Takže by nás zajímalo, které herečce byste svěřili roli Elektry v seriálovém Daredevilovi. Jména pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace