Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Keanu Reeves zvažuje návrat za kameru


ikona
do_Od
adaptaceBRZRKRJohn WickKeanu ReeveskomiksNetflixrežie
Nesmrtelný válečník před kamerou i za ní. 

Pokud sledujete na Twitteru spisovatele a scenáristu prvního, a především chystaného druhého Batmana Mattsona Tomlina – což uznávám, asi příliš lidí nedělá – pak víte, že nedávno dokončil nástřel svého dalšího filmu. Ke zklamání většiny ale nešlo o výše zmíněnou dvojku s Pattinsonem, nýbrž adaptaci komiksu BRZRKR pro Netflix. Ten vyšel v roce 2021 po úspěšné kickstarterové kampani a má jej svědomí herec Keanu Reeves spolu s Mattem Kindtem a Ronem Garneym. Reeves, jenž je zároveň i předobrazem hlavního hrdiny, pak nepřekvapivě ve filmu ztvární hlavní roli. To ale možná nebude všechno.

Herec totiž nyní prozradil, že zvažuje dokonce i režii. To už v minulosti jednou udělal u snímku Muž taiči, který Reeves do velké míry oddřel po všech stránkách sám. Jeho režijní debut z roku 2013 nicméně dopadl neslavně a nebýt prvního Wicka jen o rok později, mohla taky Reevesova kariéra vypadat o dost jinak. Teď to tedy herec možná zkusí znova a lépe.

Nicméně v tuto chvíli není nic oficiální. Reeves ještě scénář nečetl a jak sám přiznává, pokud by se našel ten vhodný spolupracovník (čti režisér), který by jeho komiksu o nesmrtelném válečníkovi dodal něco zajímavého a unikátního, klidně by to svěřil do rukou daného člověka. Další věc ovšem je, že v tom samém komiksu Reevese jeho kolegové povzbuzovali, aby se toho chopil sám, šance na jeho druhou režijní štaci tak jsou celkem značné. Kromě BRZRKRA se každopádně Reeves v budoucnu vrátí nejen počtvrté jako John Wick, ale i podruhé jako John Constantine. I kdyby tak se svojí srdcovou adaptací klopýtnul, tentokrát už se asi o kariéru bát nemusí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace