Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvel usiluje o Harrisona Forda


ikona
do_Od
Harrison FordIndiana JonesMarvelMCUThaddeus RossThunderbolts
Do jaké role zkouší Marvel ulovit slavného herce? 

Je to pár měsíců, co nás bohužel trochu předčasně opustil herec William Hurt. Ten kromě jiného zastával v MCU roli generála Thaddeuse Rosse, jehož celé jméno zní v komiksech Thaddeus E. „Thunderbolt“ Ross. A právě ona přezdívka Thunderbolt by vám mohla napovědět, jak velkou roli asi měla tato postava mít v nadcházející týmovce Thunderbolts. Marvel tak před sebou opět jednou měl složitou otázku v podobě přeobsadit, přepsat, nebo rovnou vyškrtnout. Jak to dopadlo?

Podle čerstvých spekulací se nakonec studio vedené Kevinem Feigem rozhodlo pro tu první variantu, přičemž hlavním kandidátem nebyl či není nikdo menší než Harrison Ford. Záměrně pak píšu oba časy, protože v tuto chvíli stále není jisté, jestli se tedy nakonec studio s hercem dohodlo, nebo nikoli. Co však stojí za pozornost, už jen kvůli šťavnatosti celé zápletky, je drb, že jej Marvel chtěl oznámit coby nového Rosse už na akci D23. Nakonec ale plány zastavila přímo samotná šéfka Lucasfilmu Kathleen Kennedy, která si nepřála, aby Marvel ukradl pozornost novému Indianu Jonesovi.

Samozřejmě to celé berte s velkou rezervou, všelijací rádoby insideři spolu s fandovskými weby v poslední době s oblibou prezentují své výmysly jako fakta, která se pak ještě nestydatě nebojí označit frází: „Zdroj: Deadline“, aniž by přitom Deadline cokoliv takového napsal či potvrdil. Je tak čím dál tím těžší rozeznat, co je a není pravda, což se krásně potvrdilo právě u akce D23, o které týdny kolovaly zvěsti, koho všechno by Marvel měl potvrdit do obsazení svých chystaných komiksáren. Nakonec z toho nevzešlo vůbec nic.

Každopádně Ford už to zabalil ve Star Wars, příští rok to zabalí v Jonesovi, s Blade Runnerem je taky hotový, co se tedy franšíz týče, má celkem volno. Především má ale taky klid, a jestli je herec něčím fakt pověstný, tak že miluje svůj klid. Těžko tedy říct, jestli by zrovna Ford stál o podobnou příležitost. Zejména, pokud by zahrnovala vícero filmů. V diskuzi ale můžete napsat svůj vlastní tip na to, kdo by si měl tuhle roli v MCU zahrát.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace