Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí nový Cloverfield?


ikona
Spooner
cloverfieldj.j. abramsmonstrum
Do jakého žánru nás zavede řádění obřího monstra tentokrát? 

Když v roce 2008 vtrhlo to kin tajuplné Monstrum aka Cloverfield, vznikla tak nejen jedna z nejpovedenějších marketingových kampaní, ale také jedna z největších found footage pecek vůbec, která navíc ani po letech vůbec nezestárla. A stejně svěže a originálně přistupoval producentský tajnůstkář J. J. Abrams i k dalším následujícím filmům z tohoto světa, o nichž jsme toho do premiéry věděli pramálo. A zatímco v případě Ulice Cloverfield 10 jsme dostali parádní komorní thriller, sázka na sci-fi žánr v podobě netflixovského Cloverfield Paradox se moc nepovedla. Značka ale pořád budí značnou pozornost a fandové jsou zvědaví, kam posune Abramsův tým sérii tentokrát. A brzy se to konečně dozvíme.

Čtvrtý zářez do světa Cloverfieldu už se chystá déle než rok, až nyní ale našel svého režiséra. Tím bude tentokrát nepřekvapivě ne úplně známé jméno Babak Anvari. Ten má sice za sebou podivný žánrový mix Rány s Armie Hammerem a nedávnou průměrnou netflixárnu Jen na skok, na větší šanci a výraznější film ale pořád čeká. Můžeme tedy jen doufat, že i tato sázka na málo známé jméno se osvědčí stejně jako ve své době u Matta Reevesa či Dana Trachtenberga. O příběhu se samozřejmě vůbec nic neví a tvůrci se ho budou snažit držet co nejvíce pod pokličkou. Spekulovalo se sice o tom, že by se mohlo jednat o přímé pokračování Monstra, nakonec ale stejně tak může čekat i další samostatný příběh z tohoto univerza. Nechme se překvapit, zda nás Abrams a spol. znovu dokáží překvapit.

--- 

Vytáhni v hospodě: Je to vůbec poprvé, co o dalším přírůstku do světa Cloverfieldu víme tak dlouho dopředu. V minulosti vznikaly projekty pod falešnými názvy a jejich propojení s Monstrem se provalilo až před premiérou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace