Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Karate Kid se vrátí


ikona
Spooner
cobra kaikarate kid
Osmdesátková klasika se dočká nové verze. Bude mít něco společného se seriálem Cobra Kai?  

Karate Kid je jednou z těch klasik, na které díky VHSkám vyrostla řada z nás, a i když filmy už přežívají hlavně díky nostalgii, samotná značka má v Hollywoodu pořád celkem zvuk. A to zejména díky výbornému seriálu Cobra Kai, který je pokračováním filmové série s velkou částí původního obsazení. A nejen, že to je velký netflixovský hit, ale díky skvělému scénáři je to i po pěti sériích velká pecka. Právě úspěch seriálu pak nejspíš motivoval studio Sony k rozhodnutí, že to se slavnou značkou zase po čase zkusí v kinech.

Karate Kid se tedy dočká dalšího filmu, na rozdíl od pokusu z roku 2010 s Jackie Chanem a mladým Smithem by se však nemělo jednat o remake, ale o návrat originální franšízy. Znamená to tedy, že se dočkáme filmového sequelu Cobra Kai a dalšího dobrodružství Daniela LaRussoa či Johnnyho Lawrence? K tomu se asi bohužel neschyluje. Tvůrce seriálu Jon Hurwitz už totiž prozradil, že chystaný snímek nemá s jeho hitem nic společného a neměl by se zaměřovat ani na nikoho z obsazení. Oba projekty tak aktuálně kromě názvu nic moc nespojuje a dá se jen spekulovat, zda se někdo z původního obsazení ve snímku nakonec objeví. Už teď se však šušká, že by se mohlo jednat prequel původního filmu, jenž bude vyprávět o počátcích Mr. Miyagiho. Co z tohoto pokusu vyleze, se dozvíme v létě 2024. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace