Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Constantine s Keanu Reevesem se dočká sequelu


ikona
Spooner
constantinefrancis lawrencej.j.abramskeanu reeveswarner bros.
Hollywoodská hvězda se po Neovi vrátí do kůže další kultovní postavy. 

Tak se přeci jen dočkáme! Dlouhá léta to vypadalo, že druhý Constantine je jedním z těch projektů, který si budou fanoušci i tvůrci marně přát, ale reálně na něj nikdy nedojde. Ostatně, o možném sequelu hláškujícího zabijáka démonů s cigárem v ruce se mluví už od premiéry původního filmu, tedy od roku 2005. Jenže i přes mnohé snahy tvůrců v čele s režisérem Francisem Lawrencem a Keanu Reevesem k odklepnutí ze strany Warnerů nikdy nedošlo. Před pár lety navíc dostal hrdiny z Justice League Dark, mezi něž John Constantine patří, na starost J. J. Abrams. Muvilo se proto v tomto případě o seriálu se zcela novým představitelem a šance na pokračování zdánlivě zmizela v dáli. Jenže nyní je všechno zase jinak.

Druhý Constantine je totiž oficiálně na cestě a vrací se jak Keanu Reeves, tak režisér Francis Lawrence. A to je zpráva, kterou už vážně nečekal asi nikdo. Snímek pak bude vznikat pod produkční záštitou Abramse a jeho studia Bad Robot, který si asi společně s Warnery řekl, že nač vymýšlet novou podobu komiksového drsňáka, když se dá vsadit na prověřeného koně. Obzvláště, když je Reeves díky Johnu Wickovi miláček diváků a jednička se i přes ne úplně oslňující tržby stala u diváků kultovkou. 

Scénář pak sepíše veterán Akiva Goldsman, jenž bude mít asi na práci ještě dost času. Premiéra totiž zatím ohlášena nebyla. Lawrence má navíc nyní plné ruce práce s natáčením prequelu Hunger Games a nedávno kývl i na režii videoherního Bioshocku, takže si na produkci ještě nějaký pátek počkáme. Tak snad Reevesovi vyjde tento návrat oblíbené postavy líp než v případě čtvrtého Matrixu.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (43)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace