Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvelovští Thunderbolts jdou do akce


ikona
Mr. Hlad
black widowdavid harborflorence pughmarvelmcuolga kurylenkosebastian stanthunderboltswinter soldier
Black Widow a spol. 

Marvel sice už stihl oznámit nové Avengers, ale nebude to zdaleka jediná týmovka, na jakou se můžou fandové těšit. Už nějakou dobu se šeptalo, že by se brzy mohli objevit Thunderbolts. Nazvat je marvelovským Sebevražedným oddílem by bylo trošku přehnané, v každém případě v komiksech jde o tým složený z antihrdinů nebo záporáků, kteří se z těch či oněch důvodů rozhodli konat dobro (nebo je k tomu někdo donutil) a na rozdíl od Avengers se nebojí občas se u toho trošku ušpinit.

Drby, že Thunderbolts povede Yelena Belová alias nová Black Widow v podání Florence Pugh, se nakonec potvrdily. A aby se ze své první větší práce pro Marvel nezbláznila, záda ji bude krýt Winter Soldier, takže dorazí i Sebastian Stan. Trošku komplikací asi bude znamenat návrat Olgy Kurylenko jako Taskmaster a Davida Harbora jako Red Guardiana, kteří se objevili v Black Widow a s Yelenou mají poměrně komplikovaný vztah. Tým pak doplní U.S. Agent John Walker čili Wyat Russell, jehož jste mohli vidět v seriálu Falcon a Winter Soldier, Ghost z dvojky Ant-Mana čili Hannah John-Kamen a objeví se i Julia Louis-Dreyfuss, ta jako Valentina Allegra de Fontaine tyhle antihrdiny posledních pár filmů a seriálů verbuje. 

Úplně hvězdná sestava to není, ovšem minimálně na Florence Pugh se těšíme, protože její Black Widow byla zatím vždycky hodně fajn. Zvědaví jsme ale na to, jestli Marvel využije příležitost alespoň trošku přitvrdit, protože zrovna Thunderbolts si o to vyloženě říkají.  Režírovat bude Jake Schreier, jenž má na kontě fajn drama Robot a Frank nebo romanci Papírová města. Výsledek uvidíme 28. července 2024. 

---

Vytáhni v hospodě: S Thunderbolts je nepřekvapivě často spojován i generál Thunderbolt Ross. Jeho představitel William Hurt však nedávno zemřel, tak uvidíme, co s tím Marvel udělá. Vyloženě se nabízí vrátit do hry Sama Elliotta z Hulka od Anga Lee...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace