Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje v novém Policajtovi v Beverly Hills?


ikona
Spooner
eddie murphyJoseph Gordon-Levittnetflixpolicajt v beverly hills
Kdo se tentokrát objeví po boku oblíbeného užvaněného poldy? 

Jeden z těch dlouho odkládaných sequelů, u něhož už jsme ve vznik snad ani nedoufali, už je přeci jen na cestě. Eddie Murphy se vrátí do kůže hláškujícího Axela Foleyho a čtvrtý Policajt v Beverly Hills, jehož se před pár lety ujal Netflix, dorazí takřka 30 let po premiéře třetího dílu. Nový zářez ponese název Beverly Hills Cop: Axel Foley a natáčení začíná pod produkční záštitou Jerryho Bruckheimera v těchto dnech. Už nějaký pátek víme, že za kameru si místo původně plánované dvojice Adil El Arbi a Bilall Fallah, která od projektu utekla k už zrušené Batgirl, sedne debutující Mark Molloy, jenž má doteď na triku hlavně reklamy. A nyní už víme, kdo doplní Murphyho před kamerou.

Tím nejznámějším přírůstkem je jistě Joseph Gordon-Levitt, který má v posledních letech (s výjimkou Chicagského tribunálu) na projekty slušnou smůlu a potřeboval by konečně povedenou roli jako sůl. Druhým nováčkem pak bude nepříliš známá Taylour Paige, která o sobě dala vědět v nezávislárně Zola a uvidíme ji např. v The Toxic Avenger vedle Petera Dinklage. Už před nějakou dobou se pak k obsazení přidal také James Preston Rogers, jehož uvidíme v blížící se šílené biografii Weird Ala Yankovice. Koho si v návratu Axela Foleyho zahrají, zatím není jasné. Stejně jako se toho zatím moc neví o příběhu z pera Willa Bealla (Aquaman). Tak se nechme překvapit, co z tohoto sequelu nakonec vyleze a zda dorazí i někdo ze starých známých.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace