Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo bude zabíjet v pokračování Na nože?


ikona
Mr. Hlad
benoit blancdaniel craigdave bautistaedward nortonkate hudsonknives outna nožerian johnson
Benoit Blanc a jeho druhý případ 

S filmy od Netflixu je to jako loterie. A jako diváci poslední dobou spíš prohráváme, než abychom vyhrávali, ale snad se v příštích týdnech a měsících nějaká pecka, která streamovacímu gigantovi napraví reputaci, objeví. Velké ambice má detektivka Glass Onion: A Knives Out Mystery, pokračování hodně povedeného Na nože, kde se Daniel Craig proměnil v detektiva Benoita Blanca a hledal vraha slavného spisovatele. V sequelu, který opět točí Rian Johnson, se podíváme na řecký ostrov, kam miliardář Miles Bron sezval své staré přátele a pravděpodobně jeden z nich ho zavraždil. 

Samotného Brona hraje Edward Norton a mezi podezřelými se objeví Leslie Odom Jr. z muzikálu Hamilton a ztvární vědce, jenž pro Brona pracoval. Kathryn Hahn přijede do Řecka jako politička z Connecticutu Claire Debella, která je ochotna udělat cokoliv, aby se dostala do senátu. Kate Hudson by měla být módou posedlá Birdie Jay, s níž dorazí i její asistentka Peg v podání Jessicy Henwick. Dál tu máme Davea Bautistu, ten bude hvězdou sociálních sítí Dukem Codym a na ostrov se vydá se svou asistentkou a přítelkyní Whiskey, tu hraje Madelyn Cline. A v neposlední řadě tu bude Janelle Monáe jako podnikatelka Andi Brand. 

Podezřelých je tedy méně než posledně, ale i když tentokrát nejde o příslušníky jedné bohaté rodiny, staří kamarádi budou mít mezi sebou asi taky spoustu zlé krve. Kdo z nich zabije Edwarda Nortona, zjistíme 23. prosince. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace