Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s pokračováním District 9?


ikona
do_Od
District 9mimozemšťaniNeill BlomkampSharlto Copley
Sharlto Copley informuje o sequelu. 

Tak už jsme byli podle všeho fakt blizoučko. Návrat do jihoafrického ghetta v podobě sequelu k dnes již kultovní sci-fi režiséra Neilla Blomkampa District 9 byl alespoň dle slov herce Sharlta Copleyho před pár měsíci na spadnutí. Pak ovšem Blomkampovi spadla do klína hraná adaptace legendární hry Gran Turismo, a tak se natáčení Districtu 10 – jak se filmu pracovně zatím říká – odsunulo. Hvězda původního filmu nicméně věří, že jen co Blomkamp dokončí svůj nový film pro studio Sony, k emzákům z Johannesburgu se už tentokrát opravdu vrátí.

Ostatně scénář by měl být hotový. Na něm pracoval Blomkamp ještě spolu se svou partnerkou Terri Tatchell. Jak si ale možná pamatujete, ani kombinace hotového scénáře a enormního zájmu ze strany režiséra vždycky nestačila k tomu, aby nějaký jeho projekt vznikl. A ty co přece jen vznikly, už se kvalitám jeho debutu nikdy nepřiblížily.

V minulosti jsme tak třeba přišli o pátého Vetřelce se Sigourney Weaver a později i o nového RoboCopa s Peterem Wellerem zpátky v ikonickém brnění. A ještě před Districtem měl pro změnu Blomkamp točit filmovou adaptaci Halo, která se ale taky na poslední chvíli rozpadla. Jinými slovy zatímco Copley a nejspíš i samotný Blomkamp věří, že se nového Districtu brzy dočkáme, v současnosti by asi bylo rozumnější se tím později nechat mile překvapit, než na to vyloženě spoléhat. Copleyho nicméně můžete čerstvě vidět v thrilleru Bestie s Idrisem Elbou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace