Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo by si mohl zahrát nového Profesora X?


ikona
Spooner
Giancarlo Espositomarvelprofesor xx-men
Zahraje si oblíbený seriálový herec konečně pořádného klaďase? 

Do premiéry nových X-Menů v rámci připojení k MCU nám zbývá ještě pár let. Ostatně ani přesně netušíme, v jaké Fázi bychom populární mutanty měli čekat. Už teď je ale víceméně jasné, že se dočkáme nových představitelů a internet už nad novými představiteli Wolverinea, Cyclopse, Magneta a dalších slavných postav rád spekuluje. Před pár týdny jsme tu např. měli šuškandu, že novým Wolverinem by mohl být Taron Egerton z Kingsmanů. Nejnovější spekulace už ale nabraly trochu vážnějšího rázu.

V rámci nových X-Menů totiž proběhly zvěsti také o možné účasti Giancarla Esposita, již klasického představitele záporáků ze seriálů Breaking Bad, Mandalorian, komiksových The Boys či hry Far Cry 6. Esposito pak už sám prozradil, že v jeho případě se nejedná o fámy, ale s hlavouny Marvelu už se opravdu sešel. Téma jejich hovoru pak bylo jasné – mluvilo se o tom, kterého slavného charakteru by se mohl známý herec zhostit a o jaký by měl největší zájem. 

Padala jména záporáků jako Doctor Doom či Magneto, sám Esposito se ale nadchnul pro jinou možnost, o níž se také hovořilo. Nejraději by si totiž po mnoha záporných rolích vyzkoušel něco trochu jiného a zhostil se role samotného zakladatele X-Menů, Charlese Xaviera aka Profesora X. Sám herec je pak tímto nápadem doslova nadšen a bral by tuto roli všemi deseti. A jistě by se jednalo v jeho kariéře o hezké osvěžení než ho znovu vidět coby záporáka. Tak uvidíme, zda Kevin Feige a spol. jeho volání na společné poradě vyslyšeli a čeká nás brzy nějaké oficiální prohlášení. Co byste na tento casting říkali vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace