Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Video: Jak se točila zrušená Batgirl


ikona
Mr. Hlad
batgirlbrendan fraserdchbo maxj.k. simmonsleslie gracewarner bros
Víc z téhle komiksovky už možná neuvidíte 

U Warnerů se uklízí ne koštětem, ale plamenometem. Nejdřív oznámili, že budou pečlivěji investovat do obsahu na HBO Max, z něj pak začaly bez vysvětlení mizet filmy a seriály a před pár dny došlo i na Batgirl. Prakticky hotová komiksovka putovala do koše a podle všeho ji nikdy neuvidíme. Tvrdilo se, že za to mohly její nevalné kvality, ale podle všeho tkví problém spíš v tom, že pro stream je příliš drahá a aby mohla do kin, bylo by potřeba do ní investovat ještě pár milionů, což se novému vedení nechce. A tak se vyplatí hodit ji přes palubu a nechat účetní, aby si s celou situací poradili tak, aby na tom Warneři byli co nejméně škodní. 

Můžeme s tím nesouhlasit, může nám to připadat jako blbé rozhodnutí a můžeme zakládat i srandovní twitterové hashtagy, ale to je tak všechno, co s tím můžeme dělat. Bylo rozhodnuto. Ven se teď ovšem dostalo video z natáčení, ze kterého si můžete alespoň trošku udělat představu, jak to celé mohlo vypadat. Je na něm hlavní hrdinka, její kaskadérka, Brendan Fraser a potenciálně zajímavá honička s hasičským autem. A taky záporák Firefly, jenž nezůstává svému jménu nic dlužný. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace