Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Idris Elba hvězdou dalšího komiksu


ikona
do_Od
Bang!Dark HorseDavid LeitchIdris ElbakomiksNetflix
Vyhledávaný režisér a fanouškovská volba na příštího Jamese Bonda spojí síly. 

Je to jen pár hodin, co kolega Mr. Hlad vydal svoji recenzi na povedenou a extrémně zábavnou akční komedii Bullet Train od režiséra Davida Leitche. Tím ale cesta dvaapadesátiletého režiséra zdaleka nekončí, další zastávkou by měla být filmová adaptace osmdesátkového seriálu The Fall Guy s Ryanem Goslingem pro Universal, na kterou posléze naváže dalším akčním filmem, pro změnu adaptací Dark Horse komiksu Bang! pro Netflix.

Zprávu potvrdil čerstvě server Deadline, který uvádí, že Netflix a Dark Horse Entertainment uzavřeli spolupráci, jež by měla zahrnovat hned několik nových filmů a taky seriálů. Bang! by měl být každopádně první, a že je projekt relativně vysoko na seznamu priorit potvrzuje nejen jméno režiséra, ale i hlavní hvězdy. V ústřední roli se totiž objeví Idris Elba, který tak po Sebevražedném oddílu znovu zamíří do světa komiksů. Tentokrát se ale bude jednat o něco maličko jiného.

Bang! je totiž špionským thrillerem, ve kterém hlavní postava – nejlepší agent na světě – musí vystopovat autora speciálních románů, které očarovávají jejich čtenáře a mohly by vést k apokalypse. V zásadě by to tedy mělo být něco mezi Jamesem Bondem a Harrym Potterem, což je trochu zvláštní kombinace, ale sem s tím. Projekt v tuto chvíli nemá stanovené datum premiéry, Leitch by se do něj nicméně mohl vrhnout hned po dotočení Fall Guye.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace