Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhého Tomb Raidera se nedočkáme. Dorazí další reboot


ikona
Spooner
alicia vikanderlara crofttomb raider
Legendární videoherní hrdinka má další problémy. 

Když před čtyřmi lety přišel do kin reboot videoherní legendy Tomb Raider, v níž Lara Croft s tváří Alicie Vikander zažívala své první velké dobrodružství, byli jsme vlastně docela spokojeni. Režisér Roar Uthaug naservíroval bezproblémový výplach s fajnovou akcí, co v rámci videoherních adaptací na jedno zhlédnutí hezky zabavil. I když tržby nebyly kdovíjaké terno, dvojka byla schválená poměrně rychle. Jenže to byla poslední dobrá zpráva, kterou jsme od té doby o této franšíze slyšeli. Uthauga měl na režijní židličce původně nahradit Ben Wheatley, okolo projektu však bylo tak dlouho ticho, že raději utekl ke dvojce žraločí blbiny MEG a nahradila ho Misha Green (seriál Lovecraftova země). Jenže od té doby bylo kolem projektu zase ticho, natáčení se několikrát odložilo, stejně jako původní premiéra, jež měla proběhnout už loni. A nakonec neproběhne vůbec. Druhý Tomb Raider uvízl na mrtvém bodě tak moc, že nakonec zemřel úplně.

Studio MGM totiž kolem projektu tak dlouho přešlapovalo, až prošvihlo poslední možný termín začátku natáčení a přišlo tak o práva k videoherní franšíze. Laru Croft má prozatím plně pod palcem producent Graham King a jeho GK Films, jenž aktuálně hledá nové velké studio, s nímž spojí síly. S dalším Tomb Raiderem totiž producenti i nadále počítají, místo sequelu ale nakonec dostaneme dle všeho další reboot. S Alicií Vikander se totiž už nepočítá, slavná role bude přeobsazená a dočká se nejspíš i menší změny stylu. Na plac se nakonec nepodívá ani Misha Green a producenti budou začínat s novým studiem v podstatě od nuly. A najít nového spolupracovníka by pro GK Films asi nemělo být tak těžké, jelikož o značku je samozřejmě velký zájem. Jenže i přesto odstřihnutí Vikander i dalšího dílu dost zamrzí. Taky jste byli na dvojku Tomb Raidera zvědaví, nebo je snad reboot podle vás správnou volbou?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace