Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Bullet Train je akční jízdou s výborným Pittem


ikona
Spooner
brad pittbullet trainDavid Leitchprvní dojmy
Brad Pitt v poctivé letní popcornovce? 

Druzí Mimoni a čtvrtý Thor už obývají kina nějaký ten pátek a v kinech začínají nové velké tituly celkem sházet. Příští týden se však bude snažit tuto situaci změnit očekávaný Bullet Train, akční kousek, v němž bude nájemný vrah s tváří Brada Pitta v pořádně rozjetém vlaku bojovat proti konkurenčním zabijákům. A to vše pod dozorem David Leitcha, režiséra Johna Wicka, druhého Deadpoola a Hobbse a Shawa. Trailery pak lákaly na letní oddychovku, v níž se to bude hodně mlátit. Zároveň však upoutávky neposadily úplně na zadek a komerční úspěch je i přes Pittovu účast ve hvězdách. Jenže podle prvních ohlasů se zdá, že by novinka za návštěvu kina opravdu mohla stát.

Bullet Train už totiž viděli první šťastlivci, a i když první recenze či hodnocení na Rottenech ještě nedorazily, první reakce na Twitteru zní celkem fajn. Snímek je podle nich stylizovanou a našlapanou akční podívanou, která přestřelkami a výbuchy opravdu nešetří, a i přes nějaké mušky se jedná o vděčný divácký kousek, které by si publikum mohlo snadno zamilovat. Novinka totiž nabízí ten správný mix skvěle natočené akce a černého humoru s fajnovými hláškami, které navíc korunuje sympatické obsazení v čele s výtečným Bradem Pittem v netradiční roli. Ze zbytku se pak chválí zejména Aaron Taylor-Johnson, jenž konečně zase po čase dostal pořádný prostor. A podle všeho nás čeká také pár překvapení v podobě cameo roliček.

Leitch má pak prý režii hezky v rukou a natočil mix Podfu(c)ku s Johnem Wickem a kriminálkou Na nože, což zní jako hodně divoká, ale zajímavá kombinace. Úplně bez výtek se však první ohlasy neobešly. Námitky padají zejména směrem ke konci, kdy prý filmu dochází pára, tvůrcům se malinko rozpadne pod rukama a spoléhá bohužel na ne úplně kulervoucí CGI. A tempo mohlo být prý na film v rozjetém vlaku také o něco říznější. I přesto se však údajně jedná o zábavnou a řemeslně poctivou letní popcornovku, která by měla diváka bez problémů zabavit. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace