Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí nové Avengers?


ikona
Spooner
avengersDestin Daniel Crettonmarvel
Kdo se ujme bitky s novým záporákem Kangem? 

Je to teprve pár dní, co Kevin Feige s Marvelem odhalili na Comic-Conu své následující ambiciózní plány pro MCU. Slavný producent tak víc ukázal blížící se Fázi 5, která začne už na začátku příštího roku třetím Ant-Manem a nakousl i následující 6. Fázi, v níž konečně dorazí nová Fantastická čtyřka. A hlavně bude uzavřena novými díly Avengers a to v podobě dvojitého comba, pětky Avengers: The Kang Dynasty a šestky Avengers: Secret Wars, jež půjdou do kin pouhý půl rok po sobě. A jelikož jméno režiséra Feige na Comic-Conu neprozradil, čekalo se, že si tohle překvápko nechá až na konferenci D23 Expo. Jenže kdepak, trvalo to jen pár dní a už tu máme jméno prvního režiséra. A je to docela nečekaná volba.

Páté Avengers, v nichž dojde už podle názvu na změření sil s protivníkem Kangem, si totiž bere na starost Destin Daniel Cretton, režisér loňské marvelovky Shang-Chi a legenda o deseti prstenech, z níž se stala příjemná oddechovka a patří mezi ty lépe přijaté kousky Fáze 4. A to evidentně stačí k tomu, aby Cretton dostal na starosti jeden z největších projektů v dějinách MCU. Na první pohled se to zdá zkrátka jako hodně překvapivý krok. Zatím není jasné, zda se režisér následně chopí i Secret Wars či jestli předtím ještě stihne natočit druhého Shang-Chiho. Otazníků ostatně zůstává kolem projektu víc než dost a kromě účasti Jonathana Majorse coby Kanga zatím není jasné, jakých hrdinů se v nových Avengers vlastně dočkáme. Tak co, dělá vám tato režijní volba radost?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace