Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku The Princess: Recenze

příspěvky 1 - 12 Napsat příspěvek

perfektní

ideální film na deštivé víkendové odpoledne :D
Joey King super.  Fakt musela hodně zamakat v posilce a potrénovat souboje se zbraněmi. To se mě u herců/hereček vždy líbí když pořádně zamakají a v roli pak vypadají věrohodně. :+:D
Výbornej soundtrack včetně finálního songu
link

8/10 
835796
ideální film na deštivé víkendové odpoledne *:D* Joey King super.  Fakt musela hodně zamakat v posilce a potrénovat souboje se zbraněmi. To se mě u herců/hereček vždy líbí když pořádně zamakají a v roli pak vypadají věrohodně. *:+**:D* Výbornej soundtrack včetně finálního songu https://youtu.be/t_OXX2zD0sw 8/10 
perfektní
2 0
reagovat
Vyslovene ma bavilo ako videoherne to bolo ponate. Ta cesta od nicoho k plnej zbroji a arzenalu, objavovanie slabin roznych protivnikov ... jedneho takehoto Dooma si poprosim. 
835755
Vyslovene ma bavilo ako videoherne to bolo ponate. Ta cesta od nicoho k plnej zbroji a arzenalu, objavovanie slabin roznych protivnikov ... jedneho takehoto Dooma si poprosim. 
5 0
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Ja se tesil na fajn Bcko, nesympaticka hlavni herecka, ktera vypadala trapne, jednou slozi obrovskyho chlapa malem fouknutim, aby se v dalsim zaberu neumela pohnout. Jakysi divny vizual, stupidni nebo zadny pribeh, nulove emoce,  nudne bitky, furt to stejne dokola. Ten trenujici flashback, 3x tam s ni mrdne o zem, pak po ctvrte z niceho nic reknou, ze ma srdce bojovnika a dostane mec.. konec uz jsem posouval, protoze v tv bezel Total Recall...

To uz jste nekteri tak mimo, ze tohle oslavujete jako prijemny nadprumer?...

Dalsi v planu mam Annihilaci s Natalkou.. boze chran me co to bude, dam vedet.. :D
835660
Ja se tesil na fajn Bcko, nesympaticka hlavni herecka, ktera vypadala trapne, jednou slozi obrovskyho chlapa malem fouknutim, aby se v dalsim zaberu neumela pohnout. Jakysi divny vizual, stupidni nebo zadny pribeh, nulove emoce,  nudne bitky, furt to stejne dokola. Ten trenujici flashback, 3x tam s ni mrdne o zem, pak po ctvrte z niceho nic reknou, ze ma srdce bojovnika a dostane mec.. konec uz jsem posouval, protoze v tv bezel Total Recall... To uz jste nekteri tak mimo, ze tohle oslavujete jako prijemny nadprumer?... Dalsi v planu mam Annihilaci s Natalkou.. boze chran me co to bude, dam vedet.. *:D*
835659
3 -11
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx
Od pondělka si dělám tabulku a budu tam zapisovat, na co všechno si stěžuješ a co všechno se ti nelíbí. Průběžně budu informovat zbytek MovieZone. Mám pocit, že na světě neexistuje nic, co by tě neštvalo. 
835659
Od pondělka si dělám tabulku a budu tam zapisovat, na co všechno si stěžuješ a co všechno se ti nelíbí. Průběžně budu informovat zbytek MovieZone. Mám pocit, že na světě neexistuje nic, co by tě neštvalo. 
835652
14 -1
reagují: Codename.Onyx
reagovat

3/10

Ježiš to byla kokotina .......
835652
Ježiš to byla kokotina .......
3/10
2 -17
reagují: Mr. Hlad
reagovat
Souhlas s recenzí a dokonce bych šel s hodnocením o stupínek výše. 7/10
835616
Souhlas s recenzí a dokonce bych šel s hodnocením o stupínek výše. [b]7/10[/b]
2 0
reagovat

8/10

Tak tohle jsem si užil, díky za tip :+
835599
Tak tohle jsem si užil, díky za tip *:+*
8/10
2 0
reagovat
Dost mě to bavilo. Hlavní hrdinka je sympatická a jedná se o pohodovou oddechovku s velkým nadhledem. Kdyby podobných filmů vznikalo víc ani trochu bych se nezlobil. ;)
Moje hodnocení: 7/10
835489
Dost mě to bavilo. Hlavní hrdinka je sympatická a jedná se o pohodovou oddechovku s velkým nadhledem. Kdyby podobných filmů vznikalo víc ani trochu bych se nezlobil. *;)* Moje hodnocení: 7/10
3 0
reagovat
Byla to prdel a užil jsem si to. 7/10
835438
Byla to prdel a užil jsem si to. 7/10
5 0
reagovat
Ten Requin som videl a bola to totalna sracka.Princess je oproti tomu majstrovske dielo
835437
Ten Requin som videl a bola to totalna sracka.Princess je oproti tomu majstrovske dielo
2 0
reagovat
6/10, ale pěkných a sympatických 6/10:+
835429
6/10, ale pěkných a sympatických 6/10*:+*
4 0
reagovat

6/10

Středověká variace na první Raid, nebo Dredda, potažmo blahé paměti první Die Hard, tj. videoherní koncept zdolávání jednoho baráku, v tomto případě hradní věže, patro po patře, jen tentokráte "bezbrannou" princeznou namísto osvaleného bouchače, na papíře nezněla nikterak originálně, ale mělo jít o eRko a efektního likvidování hordy anonymních záporáků všemi ne/myslitelnými způsoby není nikdy dost, navíc v podání režiséra obstojného Takenu na vietnamský způsob, alias Furie, takže proč ne. A výsledkem je fajn jednoduchá spotřební žárovka, takže mise v podstatě splněna.

King je typově podařený casting, protože přesně takto si představuji "obyčejnou" princeznu do nepohody, jejíž největší problém nepředstavují zlomené nehty a rozhodovací paralýza, které hadry si má dnes hodit na sebe. Cooper pochopil, v čemže to vlastně účinkuje a že film nejde brát vůbec vážně a náležitě "záporácky" přehrává. Kurylenko i v tomto případě naplňuje svou tradiční škatulku, tj. vedlejší postava s pár minutovým prostorem na plátně, naštěstí zde dostane příležitost se trochu akčně ukázat. Zbytek postav, jako tradičně, nemá význam vůbec řešit.   

Scénář (plný jednorozměrných figurek, občasných hlášek a přímočarého/jednoduchého vyprávění) žádné ceny pochopitelně sbírat nebude, ale o děj tady stejně nejde, budget příliš velký nebyl, ale výprava s kostýmy to vcelku úspěšně maskuje (přestože se film reálně odehrává na jednom nádvoří, pár komnatách a jednom a tom samém schodišti) a herci žádné oslnivé herecké výkony nepředvádí (jelikož ani nemají na základě čeho), ale u podobných žánrových cvičení jsou důležitější jiné aspekty, například taková akce a její choreografie.

A ta je hodně slušná (samozřejmě ale nic z ranku Raidu, Dredda nebo Die Hard se nekoná, ale takové ambice tady ani nebyly), je jí docela dost (byť by ji mohlo být ještě více) a díky dobovému zasazení děje k tomu nese jistý prvek osvěžení (po těch hromadách soudobých mlátiček/stříleček jsou v hlavní roli meče, kopí, sekery, kladiva, atd. docela příjemná změna), takže to podstatné, kvůli čemu tohle celé vzniklo, naštěstí funguje a zbytek se v tom tak nějak ztratí. 
835428
Středověká variace na první Raid, nebo Dredda, potažmo blahé paměti první Die Hard, tj. videoherní koncept zdolávání jednoho baráku, v tomto případě hradní věže, patro po patře, jen tentokráte "bezbrannou" princeznou namísto osvaleného bouchače, na papíře nezněla nikterak originálně, ale mělo jít o eRko a efektního likvidování hordy anonymních záporáků všemi ne/myslitelnými způsoby není nikdy dost, navíc v podání režiséra obstojného Takenu na vietnamský způsob, alias Furie, takže proč ne. A výsledkem je fajn jednoduchá spotřební žárovka, takže mise v podstatě splněna. King je typově podařený casting, protože přesně takto si představuji "obyčejnou" princeznu do nepohody, jejíž největší problém nepředstavují zlomené nehty a rozhodovací paralýza, které hadry si má dnes hodit na sebe. Cooper pochopil, v čemže to vlastně účinkuje a že film nejde brát vůbec vážně a náležitě "záporácky" přehrává. Kurylenko i v tomto případě naplňuje svou tradiční škatulku, tj. vedlejší postava s pár minutovým prostorem na plátně, naštěstí zde dostane příležitost se trochu akčně ukázat. Zbytek postav, jako tradičně, nemá význam vůbec řešit.    Scénář (plný jednorozměrných figurek, občasných hlášek a přímočarého/jednoduchého vyprávění) žádné ceny pochopitelně sbírat nebude, ale o děj tady stejně nejde, budget příliš velký nebyl, ale výprava s kostýmy to vcelku úspěšně maskuje (přestože se film reálně odehrává [spoiler]na jednom nádvoří, pár komnatách a jednom a tom samém schodišti[/spoiler]) a herci žádné oslnivé herecké výkony nepředvádí (jelikož ani nemají na základě čeho), ale u podobných žánrových cvičení jsou důležitější jiné aspekty, například taková akce a její choreografie. A ta je hodně slušná (samozřejmě ale nic z ranku Raidu, Dredda nebo Die Hard se nekoná, ale takové ambice tady ani nebyly), je jí docela dost (byť by ji mohlo být ještě více) a díky dobovému zasazení děje k tomu nese jistý prvek osvěžení (po těch hromadách soudobých mlátiček/stříleček jsou v hlavní roli meče, kopí, sekery, kladiva, atd. docela příjemná změna), takže to podstatné, kvůli čemu tohle celé vzniklo, naštěstí funguje a zbytek se v tom tak nějak ztratí. 
6/10
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se