Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

James Cameron možná další Avatary nenatočí


ikona
Mr. Hlad
aliensalitaavatarjames cameronterminatortitanic
Věnovat dvacet let života jedné filmové sérii je možná moc i na Jamese Camerona 

Pokud se James Cameron na poslední chvíli zase nerozhodne odložit Avatar: The Way of Water, bude to znamenat, že od jedničky uběhlo třináct let. A on od té doby nic neudělal. Na jednu stranu od sequelu očekáváme velké věci a minimálně technicky zase velký skok dopředu, Cameron si navíc bezpochyby vydobyl pozici, ve které se může tak dlouho věnovat jednomu jedinému projektu. Ale zároveň máme my i fandové právo trošku držkovat, že toho prostě nenatočil víc. 

Dvojkou to navíc nekončí, už dlouho se ví, že Avatar se dočká i trojky, čtyřky a pětky a vzhledem k tomu, že Cameronovi je 67 let, už jsme moc nepočítali s tím, že bychom od něj viděli něco jiného. Ale možná tomu tak nebude. Režisér Terminátorů, Vetřelců, Pravdivých lží, Propasti a Titanicu, teď totiž prozradil, že se s Avatarem možná po trojce rozloučí. 

Třetí díl se točil zároveň s druhým, takže je rozdělaný a připravený na premiéru v roce 2024. A pak se měl režisér vrhnout na čtyřku a pětku. Jenže Cameron teď naznačil, že by mohl režii předat někomu jinému. Avataři jsou podle něj hodně vysilující a věnuje jim veškerý čas a energii. Zároveň má však v hlavě pár dalších projektů a rád by se někdy věnoval jim. Takže zvažuje, že předá režijní povinnosti někomu, komu věří a uteče jinam. Kdo by to měl být, samozřejmě ani nenaznačil. Ale vzhledem k tomu, jak dlouho chystal adaptaci mangy Alita: Bojový anděl, na kterou pak neměl čas a svěřil ji Robertu Rodriguezovi, se minimálně jeho jméno nabízí. Co byste na tuhle výměnu říkali? A chtěli byste, aby Cameron od Avatarů utekl jinam? 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace