Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy se dočkáme nového Jamese Bonda?


ikona
Spooner
Barbara Broccolidaniel craigjames bond
Mají už tvůrci Jamese Bonda v hlavě nového představitele? 

Daniel Craig se loni v bondovce Není čas zemřít rozloučil s rolí agenta jejího Veličenstva. A pod taktovkou Caryho Fukunagy to byla rozlučka pořádně stylová, osudová a kdejaký fanda uronil i nějakou tu slzičku. Tato bondovská kapitola je tedy definitivně uzavřena a je čas se posunout dál. Fanoušky tak už několik měsíců zajímá hlavně tyto otázky. Kdo si zahraje nového Jamese Bonda? A kdy se ho dočkáme? A jak daleko jsou producenti se svým hledáním? Hlavní producentka série Barbara Broccoli nyní poodhalila aspoň částečnou odpověď.

Webu Deadline prozradila, že žádní vážní kandidáti na roli agenta 007 aktuálně nejsou. Takže lidé tipující účast Toma Hardyho, Idrise Elby či Henryho Cavilla mají asi zatím smůlu. Důvod? Tvůrci totiž stále pracují na novém stylu a legendární postavu budují hezky od základu. A dokud zkrátka nebudou mít hotový scénář a jasno o neokoukaném pojetí smrtícího agenta, nemůže být o hledání nové tváře ani řeč. A zdá se, že to ještě nějaký čas potrvá. Stejně tak si samozřejmě počkáme i na případnou premiéru. Natáčení nové bondovky totiž dle Broccoli začne nejdříve za dva roky. Tady se zkrátka nikam nespěchá a pečlivě se promýšlí, jakou cestou se nový Bond vydá. A to je jedině dobře.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace