Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočkáme se třetího Sherlocka Holmese?


ikona
Spooner
dexter fletcherjude lawrobert downey jr.sherlock holmes
Kdy se konečně rozjedou kamery očekávaného detektivního sequelu? 

O pokračováním Sherlocka Holmese už se mluví sakra dlouho. Přeci jen, dvojka s podtitulem Hra stínu se představila v kinech už před 11 lety! I když však producenti stále říkali, že další sequel bude, nikdy jsme se k němu, i kvůli Downeyho fušce u Marvelu, vlastně nepřiblížili. Až před třemi lety se začaly ledy pomalu hýbat kupředu. Guye Ritchieho nahradil na režisérské pozici talentovaný Dexter Fletcher (Rocketman, Orel Eddie) a premiéra byla původně stanovena na Vánoce 2020. Jenže pak bylo okolo projektu zase ticho, premiéra se přesunula o rok později a poté potichoučku zmizela z kalendáře Warnerů úplně. Jak to tedy s dalším dobrodružstvím poněkud akčnějšího Sherlocka a jeho parťáka Watsona aktuálně vypadá? A je vůbec Dexter Fletcher stále u kormidla?

Odpověď na druhou otázku zní naštěstí ano. Dexter Fletcher na Sherlockovi stále pilně pracuje a má ho ve svém diáři. Hlavním důvodem neustálého přesouvání a odkládání pak byl dle jeho slov nepřekvapivě covid, kdy se kvůli pandemii ani nezačalo natáčet. Problém však je, že ani teď není natáčení úplně v dohledu a nikdo evidentně nikam příliš nespěchá. Scénář je podle Fletchera (jak jinak) fantastický a těší ho, že fanouškovský hlad po sequelu je opravdu veliký, vše je ale otázkou načasování. Tak snad to hoši načasují co nejdříve a produkce se konečně rozeběhne naplno. O příběhu se pak samozřejmě neví prakticky nic. Tvůrci ovšem mají se značkou i přes odklady stále velké plány. Po třetím díle bychom se totiž měli dočkat i dvou seriálových spin-offů, jež budou pojednávat o nových postavách z chystaného sequelu. Snad na tyto plány opravdu někdy dojde.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace