Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kevin Costner natočí nejvýpravnější western všech dob


ikona
Mr. Hlad
horizonkevin costner
Western Horizon bude filmovým gigantem 

Co si představíte pod pojmem „velkolepý film“? Kmotra? Avatara? 219 minut dlouhý režisérský sestřih Nebeské brány? Až se vás na to někdo za pár let zeptá, nebudete váhat. Řeknete, že western Kevina Costnera Horizon. Ten má totiž být absolutně gigantický.

Když se Kevin Costner octne za kamerou, není to žádný troškař. Jeho Tanec s vlky je monumentální dílo, Krajina střelců neskutečně poctivý western s nádhernými záběry na americké pláně a i ten nepovedený Posel budoucnosti není zrovna komorní záležitost. Jenže Horizon bude mnohem větší. Warneři a New Line Cinemas hodlají spustit produkci letos v srpnu a film má mít dvě a tři čtvrtě hodiny. Jenže ten film nebude jediný, Costner má v plánu Horizon rozdělit na čtyři takhle velké snímky a posílat je do světa vždy po čtvrt roce. Dohromady to tedy vychází na nějakých jedenáct hodin. 

Costner hodlá v Horizon vyprávět příběh o osidlování západu a točit by se mělo 220 dní, přičemž prostor dostanou nejen osadníci a drsní kovbojové, ale hodně se chce věnovat i ženám, které přijely s nimi, a indiánským kmenům, pro jejichž společnost byl střet s bílým mužem často fatální. Dohromady by ve filmech mělo být 170 důležitých postav. Točit by se mělo na podzim a sám Costner k tomu říká, že Horizon nabízel studiu jako takhle obří projekt a velkou televizní událost. A jak s filmy naloží, prý nechává na nich. Oficiálně se ovšem o Horizon nemluví jako o minisérii. Takže doufejme, že prostě dostaneme čtyři velkolepé filmy a užijeme si je na velkém plátně. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (39)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace